Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Ostvarite 20% popusta na kompletno rješenje za zaštitu uljane repice!

BASF Croatia d.o.o.

Kontakt - BASF Croatia d.o.o.

BASF Croatia d.o.o.
10 000 Zagreb
Ivana Lučića 2/a
tel: + 385 (0)1 60 00 027
fax: + 385 (0)1 60 00 090

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Uljana repica je jedna od naunosnijih kultura za uzgoj. Mnogi profesionalni uzgajivači prepoznali su, primjerice, sve veću potražnju za uljanom repicom kao biogorivom. Ipak, uspjeh u uzgoju uljane repice od strane poljoprivrednika zahtjeva kombinaciju pravilnog planiranja, pravilnog pristupa i možda najvažnije – kompletno rješenje za zaštitu uljane repice.

Zato je BASF, europski lider u zaštiti uljane repice, krenuo u specijalnu promotivnu kampanju posvećenu profesionalcima koji razumiju tehnološke zahtjeve koji se pred njima nalaze:

Kupovinom preparata Butisan® S uz kupnju preparata Caramba® za jednaku površinu, poljoprivrednici ostvaruju 20% nižu cijenu na Butisan® S.

Butisan® S i Caramba® samo su dio kompletnog rješenja za profesionalni uzgoj uljane repice. Ostatak ovog seta alata za uspjeh čine i herbicid Focus® Ultra, koji je ultraučinkovito rješenje za zaštitu od samonikle pšenice. 

BASF pokriva i one koji su se odlučili iskoristiti novu Clearfield® tehnologiju.  Ovaj novi sistem proizvodnje omogućava veću sigurnost, pa posljedično tome i veće prinose pomoću kombinacije nekoliko inovativnih proizvoda. Temeljna zaštita Clearfield repice je Cleranda®.

Cleranda® je prvi sistemični herbicid pomoću kojeg se, u samo jednom potezu, mogu uspješno suzbiti širokolisni i travni korovi, pa čak i nakon nicanja uljane repice. Ovo kompletno rješenje zaokružuje dobro poznati BASF proizvod Pictor®, koji s AgCelence® efektom pomaže proizvesti zdravu i vitalnu biljku.

Uljana repica ima potencijal ostvariti visoki prinos, pa tako i profit. Ipak, dug je put od početka do kraja sezone, a svaki korak na tom putu mora biti odrađen maksimalno profesionalno kako bi prinos postao Prinos Plus

Detalje o ponudi doznajte na linku.

Info

Kategorija: Zaštitna sredstva i đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 13.08.2019.
Datum izmene oglasa: 06.12.2023.
Pregleda: 3547
Šifra oglasa: 44067

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas