Postani Mladi Farmer, prati Massey Ferguson!

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Mladi Farmeri, Austro Diesel

Kontakt - Mladi Farmeri, Austro Diesel

Mladi Farmeri
Austro Diesel GmbH 
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0)99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Mladi ste poljoprivrednik i zanimaju vas novosti iz svijeta poljoprivredne mehanizacije? Kroz projekt Mladi farmeri tvrtka Austro Diesel okuplja zajednicu mladih poljoprivrednika koji su zainteresirani za praćenje novosti, zanimljivosti i inovacija iz Massey Ferguson svijeta.

Projektom su planirane brojne aktivnosti, poklon pitalice, stručne prezentacije, studijska putovanja i druge loyalty pogodnosti za okupljene farmere. 

Austro Diesel i Massey Ferguson

Već preko 30 godina vodeći proizvođač traktora Massey Ferguson i Austro Diesel čine jedan tim. Austro Diesel je trenutno u suradnji s neovisnim zastupnicima u 11 država nadležan za prodaju i servisiranje strojeva proizvođača Massey Ferguson. Sa centralom u Schwechatu, Austro Diesel je kompetentan partner za poljoprivrednu mehanizaciju.

Massey Ferguson najprodavanija je marka poljoprivredne mehanizacije na svijetu. Dobitnici su brojnih nagrada na međunarodnim sajmovima, zahvaljujući pouzdanosti, kvaliteti, inovativnim idejama te atraktivnom dizajnu svojih proizvoda.

Pionirski duh, raznolike ideje i stalno usavršavanje i daljnji razvoj bili su i jesu odlučujući faktori dinamičnog razvoja tvrtke Massey Ferguson u vodećeg proizvođača na svjetskom tržištu. Massey Ferguson danas nudi kompletnu paletu proizvoda u segmentu traktora snage do 400 KS, kombajna s jedinstvenim PowerFlow sustavom, teleskopskih utovarivača, sijačica i preša za sve profesionalne namjene.

mf-stocarstvo

Massey Ferguson pokriva gotovo sve grane poljoprivredne proizvodnje, od traktora specijaliziranih za voćarsko-vinogradarsku proizvodnju, multifunkcionalnih traktora s najširom primjenom u različitim poslovima na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, klasičnih ratarskih traktora pa sve do različitih modela žitnih kombajna

Želite postati članom MF zajednice? Evo kako se uključiti!

Prijavite se svojim podacima na linku ispod i postanite dio MF svijeta mehanizacije kroz projekt Mladi farmeri.

Želim postati članom kluba Mladi Farmeri!

Foto: Austro Diesel

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 19.08.2019.
Datum izmene oglasa: 05.03.2020.
Pregleda: 64433
Šifra oglasa: 44098

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas