priručnik "Vinogradarski Izračun"

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Zaštitna sredstva i đubriva.

Kontakt - jovica nikšić

pogledaj sve oglase korisnika

Cena: 1.884,70 din ≈ 15,70 €

Opis

Sažetak:

Priručnik Vinogradarski Izračun napravljen je tako da bude vaš jednostavni podsjetnik i pomagalo za samostalan izračun svih potrebnih doziranja zaštitnih materijala u samo vašem vinogradu. Svi vinogradari moći će se naći u ovoj priči, odnosno moći će naći baš svoju tablicu i izračun po baš njegovom načinu rada i baš njegovom alatu koji primjenjuje.

Namijenjen je vinarijama i vinarima, proizvođačima grožđa za osobne potrebe u proizvodnji svog vina ili OPG-ima koji imaju neke količine proizvedenog grožđa za prodaju izvan svog imanja.

CILJ je da vam priručnik daje uvid u složenost postupka pripreme zaštitnog materijala, škropila, ali kroz sve potrebne izračune.

PREDNOST ovog priručnika vidim upravo u njegovoj jednostavnosti prikaza i opisa postupaka, tj. bez suvišnih stručnih izraza i naziva.

STRATEGIJA ovog projekta da sve krene od pojedinaca osobno i onda njegovog djelovanja kao članova pojedinih udruga vinogradara i vinara, a tako da oni budu ti koji će „na svom brdu“ dalje širiti pravilnu primjenu kroz izračune i tablice svega vezanog uz prskanje i zaštitu vinograda.

Planirajte, računajte, bilježite, mjerite, važite i dodajte točnu količinu, jer će vam to ovaj priručnik i omogućiti.

Info

Kategorija: Zaštitna sredstva i đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 1.884,70 din
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 13.11.2017.
Datum izmene oglasa: 26.10.2019.
Pregleda: 804
Šifra oglasa: 36394

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas