Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

PROFERT™ MARA

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Đubriva.

Velebit Agro d.o.o.

Kontakt - Velebit Agro d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

PROFERT™ MARA - potpuna biljna hrana koja se može koristiti za folijarnu prihranu.

Dozvoljava brže preuzimanje hranjivih tvari, može se kombinirati s insekticidima i fungicidima, kako bi se povećala njihova učinkovitost.

PROFERT™ MARA savršeno je uravnotežen i sadrži sve esencijalne elemente, ima najvišu moguću koncentraciju hranjivih tvari u kompleksnoj molekularnoj strukturi.

PROFERT™ MARA proizvodi se kroz 23 kemijske reakcije, iz različitih kemijskih spojeva. Veličina molekularne strukture omogućuje proizvodu PROFERT™ MARA korištenje u visoko sofisticiranim prskalicama niskog i ultra niskog volumena, zbog mogućnosti da se prska u česticama manjima od 50 mikrona.

Izrazito širok izbor kultura pokazuje koristi. Biljke obično osjetljive na manju koncentraciju nekih elemenata (N, P, S, Cu...) pokazuju izvanredni rast. Komercijalni uzgajivači prihvatili su proizvod PROFERT™ MARA u svim stadijima proizvodnje. Uvjerili su se kako ne samo da dolazi do povećanog biljnog rasta, već i do povećanog cvjetanja i stvaranja plodova.

PROFERT™ MARA idealna je za sve usjeve, u staklenicima ili kod oraničnih usjeva, kod svih tipova tla i za sve kvalitete vode.

Sposobnost pohranjivanja

PROFERT™ MARA ne samo da stimulira razvoj korijenja, rast biljke, cvjetanje i razvoj plodova, on također prilagođava pH vrijednost vode koja se primjenjuje na području korijenja ili listova biljke, kako bi se pomogla dostupnost i preuzimanje svih hranjivih tvari potrebnih za biljku.

Tijekom procesa proizvodnje, odvijaju se složene kemijske reakcije, što rezultira proizvodom koji automatski održava pH vrijednost u rangu između 5.5 i 6.5. Hranjive soli pohranjene su u rješenje ili u tlo, i po potrebi puštene biljkama. To je vrlo jedinstvena značajka i danas ne postoji nijedan sličan, propisno izrađen brend gnojiva, koji sadrži ove karakteristike. Uistinu, nijedna druga formula ne može se ni pretvarati da ima takav kapacitet pohranjivanja.

Visoka koncentracija hranjivih tvari

Električna vodljivost (E.C) mjera je koncentracije hranjivih tvari. PROFERT™ MARA, razrijeđen 1 prema 100, pruža električnu vodljivost od oko 4.0 mili Siemensa/cm- značajno više nego većina drugih tekućih i folijarnih gnojiva. Takva formula pruža veću sigurnost za sprečavanje pojave opeklina na listovima. Štoviše, moguće su i mnogo više koncentracije sa specijaliziranim prskalicama niskog i ultra niskog volumena. Specifične preporuke daju se ovisno o korištenoj opremi.

Nepovoljni uvjeti tla

Kod nepovoljnih uvjeta tla, biljna hrana postaje nedostupna i folijarna prihrana može služiti kao visoko dostupan i brzo asimiliran izvor hrane. Kod regularnog programa kultura, svrha raspršivanja hranjivih tvari je da promovira i održava opću energiju i zdravlje biljke kako bi ona obavljala svoje normalne funkcije i ojačala te lakše podnijela nepovoljne uvjete.

Dostupno u pakiranjima od: 1, 3, 5,10, 200, 600 i 1000 litara.

Info

Kategorija: Đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Okrug: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 29.04.2016.
Datum izmene oglasa: 01.10.2019.
Pregleda: 2974
Šifra oglasa: 26561

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas