Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Signum®

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Fungicidi.

BASF BH d.o.o.

Kontakt - BASF BH d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Signum® je kombinirani preventivni fungicid za suzbijanje biljnih bolesti u koštićavom voću, jagodama, paprici, rajčici, krumpiru, salatama glavaticama, kupusu, luku i mrkvi.

Djelovanje i primjena
SIGNUM® je kombinirani preventivni fungicid za suzbijanje
slijedećih biljnih bolesti:

  • u koštićavom voću za suzbijanje uzročnika sušenja cvjetova i grančica (Monilia laxa) i truleži plodova (Monilia fructigena) u koncentraciji od 0,056% - 0,075%. Dopuštene su maksimalno tri primjene u vegetaciji.
  • u jagodama za suzbijanje sive plijesni (Botrytis cinerea) u količini od 1,5 kg/ha u 1000 l vode/ha. Dopuštene su maksimalno dvije primjene u vegetaciji.
  • u paprici za suzbijanje pepelnice (Leveillula taurica) u koncentraciji 0,1% - 0,15%. Dopuštene su maksimalno tri primjene u vegetaciji.
  • u rajčici za suzbijanje pepelnice (Leveillula taurica) i sive plijesni (Botrytis cinerea) u koncentraciji 0,1% - 0,15%. Dopuštene su maksimalno tri primjene u vegetaciji. Utrošak vode: 200-1000 l/ha.
  • u krumpiru za suzbijanje koncentrične pjegavosti lista (Alternaria solani) u količini od 0,25 kg/ha u 300 l vode/ha
  • u salatama glavaticama, za suzbijanje bijele truleži (Sclerotinia sclerotiorum) i sive plijesni (Botrytis cinerea) u količini od 1,0 kg/ha. Dopuštene su maksimalno dvije primjene u vegetaciji.
  • u kupusu za suzbijanje prstenaste pjegavosti (Mycosphaerella brassicicolla) i pjegavosti kupusnjača (Alternaria spp.) u količini od 1 kg /ha u 500 l vode/ha. Dopuštene su maksimalno dvije primjene u vegetaciji.
  • u luku za suzbijanje sive plijesni (Botrytis spp.) u količini od 1,5 kg/ha u 500 l vode/ha (150 g u 50 l vode na 1000 m2)
  • u mrkvi za suzbijanje paleži lišća mrkve (Alternaria dauci) i pepelnica (Erisyphe heraclei) u količini od 0,75 - 1,0 kg/ha u 400 l vode/ha. Dopuštene su maksimalno dvije primjene u vegetaciji.

Fitotoksičnost

Ako se sredstvo upotrebljava u navedenim koncentracijama i količinama, na pravilan način i u optimalno vrijeme, ono nije fitotoksično za navedene kulture. To se odnosi na poznete sorte, a nove sorte treba ispitati na fi totoksičnost

Karenca
3 dana za rajčicu i jagode; 7 dana za slatke sorte paprike i koštičavo voće; 14 dana za mrkvu, salatu i krumpir; 21 dan za luk, kupus i ljute sorte paprike.

Detaljnije informacije o proizvodu Signum® provjerite na stranicama proizvođača.

Info

Kategorija: Fungicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Datum objave oglasa: 07.06.2017.
Datum izmene oglasa: 17.02.2023.
Pregleda: 1210
Šifra oglasa: 34243

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas