Specijalist/ica mikrobiologije i parazitologije

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontaktiraj

Kontakt - HZZ

HZZ - HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
Web. http://www.hzz.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: KARLOVAC, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 11.9.2020.
Natječaj vrijedi do: 18.9.2020.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Potrebna zvanja: medicinska mikrobiologija s parazitologijom
Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Opis poslova: obavlja specifične dijagnostičke pretrage, terapeutske i druge intervencije, samostalno obavlja preglede, obradu, dijagnostiku i liječenje pacijenata u okviru svoje specijalnosti, obavlja konzultativno-konzilijarne preglede na zahtjev drugih doktora medicine, prati zdravstveno stanje pacijenata, gravitirajuće populacije, te sudjeluje u izradbi Programa mjera zdravstvene zaštite iz područje svoje specijalnosti, sudjeluje u akcijama zdravstvenog odgoja i prosvjećivanja i edukaciji zdravstvenih djelatnika.

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije na temelju članka 21. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije objavljuje


N A T J E Č A J

Za prijam u radni odnos specijaliste/specijalistice mikrobiologije i parazitologije, jedan izvršitelj na određeno vrijeme od jedne godine (povećanje obima posla)

Uvjeti:
Specijalist/specijalistica mikrobiologije i parazitologije, položen stručni ispit i odobrenje za samostalan rad.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti: životopis, diplomu, dokaz o hrvatskom državljanstvu (domovnica ili osobna iskaznica), elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ne stariji od 1 mjeseca od dana objave natječaja, uvjerenje o položenom stručnom ispitu, odobrenje za samostalan rad i uvjerenje o položenom specijalističkom ispitu

Zamolba u kojoj neće biti navedeni svi traženi podaci i prilozi navedeni u ovom natječaju smatrat će
se neurednom prijavom. Kandidat koji ne podnese pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja neće se smatrati kandidatom u postupku prijama. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Rok za podnošenje prijava je od 11.9.2020.do 18.9.2020.

Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu: Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije,
47 000 Karlovac, dr. Vladka Mačeka 48, s naznakom «prijava na natječaj ».

5. Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na sve ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo te ostale dokaze utvrđene propisom temeljem kojeg kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju. Dokazi potrebni za ostvarenje prava prednost pri zapošljavanju temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) navedeni su na internet stranici https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

6. Podnošenjem ponude na natječaj, kandidati daju izričitu suglasnost da Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka, sukladno propisima koji uređuju područje zaštite osobnih podataka.

7. Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije zadržava pravo moguće provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, kao i poništenja natječaja.

8. Rezultati natječaja objavit će se na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije www.zjzka.hr u roku od 30 dana od završetka natječaja.
Poslodavac


Poslodavac: ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO KARLOVAČKE ŽUPANIJE
Kontakt:
  • pismena zamolba: DR. VLADKA MAČEKA 48, 47000 KARLOVACInfo

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 10.09.2020.
Datum izmene oglasa: 11.09.2020.
Pregleda: 27
Šifra oglasa: 48067

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas