Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Stop štetnim gljivicama – gel u kapsulama

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Ostala sredstva za zaštitu bilja.

Cena: na upit

Opis

Proizvod na osnovi visoko koncentriranih biljnih ekstrakata – štiti biljku od napada štetnih gljivica

Karakteristike proizvoda

Stop štetnim gljivicama - Gel u kapsulama je prirodni proizvod na osnovi visoko koncentriranih biljnih ekstrakata čiji specifičan sastav ima za posljedicu stvaranja povoljnog okruženja za rast i cvatnju biljke. Zahvaljujući njegovom specifičnom djelovanju zelene biljke, vrtne biljke i cvijeće mogu rasti zdravo i cvjetaju bez neugodnih i opasnih oštećenja od štetnih gljivica. Proizvod u obliku guste tekućine (gela) nalazi se unutar prozirnih kapsula, što omogućava brzu i jednostavnu primjenu i doziranje. U kontaktu s vlagom u tlu kapsule se brzo otapaju i proizvod postaje dostupan biljci.

Formulacija

Gel u kapsulama

Vrijeme primjene

Siječanj, Veljača, Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad, Studeni, Prosinac

Dostupna jedinična pakiranja 

12 kapsula na blisteru

Transportna pakiranja

2 x 12 blistera

Način djelovanja

Stop štetnim gljivicama – Gel u kapsulama je proizvod koji biljka lako apsorbira putem korijena, bilo da je riječ o biljkama koje rastu u lončićima ili drveću i grmlju posađenom u tlu. Nakon primjene, gel još nekoliko tjedana ostaje unutar biljke i u tlu, te štiti biljku od napada štetnih gljivica – gljivičnih oboljenja. Djelovanje gela temelji se na svojstvima nekih prirodnih tvari da nepovoljno djeluju na rast i razvoj gljivica, ili pak sprječavaju njihov rast, što rezultira drastičnim smanjenjem šteta nastalih uslijed napada štetnih gljivičnih oboljenja na uzgajanu biljku. Budući biljka ovaj proizvod usvaja preko korijenja, potrebno ga je primijeniti odmah po početku vegetacije. Ponavljati tretman svaka 4 tjedna do kraja vegetacije, ili češće, ovisno o vremenskim uvjetima (za vlažnog i kišnog vremena, kod pojačanog pritiska bolesti, tretman ponavljati u kraćim vremenskim razmacima).  Općenito, ako se očekuje jači pritisak bolesti, preporuka je proizvod koristiti preventivno, prije no što se simptomi bolesti pojave na biljci.

Upute za upotrebu

Proizvod se može koristiti na ukrasnom bilju, voćkama i povrtnom bilju. Plodovi i cvjetovi tretiranih biljaka ne pokazuju nikakve promjene organoleptičkih svojstava.

Doziranje

U tlo: napravite malu rupu u tlu, duboku oko 10 cm, u blizini korijena biljke, i umetnite kapsulu. Ispunite rupu vodom i zatvorite je. Ovisno o veličini biljke, koristite različit broj kapsula (vidi tablicu dolje).
Lončanice (biljke posađene u lončiće): u tlu u blizini korijena biljke napravite malu rupu, oko 5 cm duboku i umetnite kapsulu. Ispunite rupu vodom i zatvorite je. Koristiti jednu kapsulu na 5 litara zemlje.
Za primjenu prskanjem biljke: otopiti 2 kapsule u 0,5 litara vode i poprskati biljku. Koristiti vodu sobne temperature (mlaku).

Gel možete naručiti putem web shop-a OVDJE.

Info

Kategorija: Ostala sredstva za zaštitu bilja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 22.05.2019.
Datum izmene oglasa: 07.11.2023.
Pregleda: 1189
Šifra oglasa: 43252

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas