AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Pirotska Peglana Kobasica

Pirotska Peglana Kobasica

Pretraga članaka za ključne reči: pirotska peglana kobasica. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 4.

Peglana kobasica izlazi iz sive zone

Peglanu kobasicu u Pirotu proizvodi stotinu malih radionica. Međutim, nijedna od njih nije registrovana. Novi zakon omogućiće da se ova delatnost legalizuje i da se ovaj specijalitet prodaje i sa "kućnog praga". "Posle sajma podnosim Upravi za veterinu zahtev za registraciju pogona i nadam se da ćemo dobiti RS broj i odobrenje za pogon za preradu mesa... Peglana kobasica izlazi iz sive zone

Izvoz kobasica vredan 20 miliona evra

Prerada mesa
12.11.2017.

Izvoz kobasica vredan 20 miliona evra

Srbija je od januara do avgusta ove godine izvezla kobasice u vrednosti od tačno 20 miliona evra. Po tome se ovaj proizvod nalazi na 97. mestu. U odnosu na prošlu godinu, to je povećanje za 12,8%. "Iako imamo kvalitetne finalne proizvode, postoje barijere trgovini, koje nas sprečavaju da kroz rast izvoza povećamo nivo razvijenosti domaće ekonomije"... Izvoz kobasica vredan 20 miliona evra

Titulu "Najbolja srpska kobasica" osvojila AD "Bačka"

Najbolju srpsku barenu kobasicu proizvodi A.D. "Bačka", odlučio je stručni žiri na prvom takmičenju u pravljenju kobasica od mesa sa domaćih farmi, koje je organizovala Privredna komora Srbije. Žiri, kojeg je činio 21 stručnjak iz renomiranih srpskih institucija koje se bave higijenom i tehnologijom proizvodnje hrane, poput Instituta za higijenu i... Titulu "Najbolja srpska kobasica" osvojila AD "Bačka"

Bira se najbolja "srpska kobasica"

Privredna komora Srbije pozvala je predstavnike mesne industrije u Srbiji da učestvuju u prvom takmičenju za najbolju srpsku kobasicu od mesa sa domaćih farmi. Cilj ovog takmičenja je da se unapredi konkurentnost domaćih proizvođača radi izgradnje brenda. Kako je navedeno u pozivu, takmičenje za najbolju srpsku kobasicu organizovano je po unapred... Bira se najbolja "srpska kobasica"

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Pirotska Peglana Kobasica

Nema rezultata.