Pretraživanje tekstova
Svi koji žele da nauče kako da ispitaju i ocene karakteristike meda trebalo bi da se pijave na kurs.
Internacionalna škola za degustatore meda, odnosno kurs u trajanju od dva dana, namenjena je svima koji žele da nauče kako da ispitaju i ocene karakteristike meda. Učesnici koji savladaju najmanje 75% gradiva, dobiće sertifikat o pohađanju kursa "Osnove senzorne analize meda 1.0".
Škola će se održati u Institutu za zoologiju Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, 25. i 26. novembra. Vodiće je ekspert iz organizacije "Bee Sources" iz Bolonje, Italija.
Više informacija na: 063 1 066 744 ili na e-mail: kvalitetmeda@gmail.com.
Organizator je Srpsko društvo za testiranje i ocenjivanje meda u saradnji sa Centrom za biologiju pčela, pod pokroviteljstvom Saveza pčelarskih organizacija Srbije.
Foto: stevepb / Pixabay
Izvori
Tagovi
Med Degustacija Škola Kurs Beograd
Autorka
Više [+]
Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentariši!
Godina 2023., druga dekada juna. Kukuruz u fazi oko 10. listova. Na porodičnom gazdinstvu Dunđerski u toku je bilo tretiranje kukuruza - ali nesvakidašnje! Ne, ovde se nije primenjivao herbicid ni insekticid, nego regulator rasta na osnovu... Više [+]
Godina 2023., druga dekada juna. Kukuruz u fazi oko 10. listova. Na porodičnom gazdinstvu Dunđerski u toku je bilo tretiranje kukuruza - ali nesvakidašnje! Ne, ovde se nije primenjivao herbicid ni insekticid, nego regulator rasta na osnovu rezultata iz višegodišnjih ogleda. Meni vrlo draga slika, jer smo te godine, zahvaljujući ovom tretiranju, uspeli da sačuvamo kukuruz od poleganja nakon niza superćelijskih oluja i imali najbolji prinos u ataru! #RuralFoto #Proizvodnja