Pretraživanje tekstova
Ove godine će najnovije trendove i inovacije u 12 paviljona predstaviti više od 1.300 izlagača iz 48 zemalja sveta. Takođe, očekuje se i 77.000 posetilaca iz skoro 170 zemalja sveta.
Vodeći svetski sajam pekarstva i poslastičarstva Iba 2018 u Minhenu će pružiti pekarima, poslastičarima i predstavnicima prehrambene industrije jedinstveno nadahnuće za njihov svakodnevni profesionalni život. To je mesto njihovog okupljanja još od 1949. godine. Ove godine održaće se od 15. do 20. septembra.
Kao platforma za inovacije iz cele industrije, Iba pruža celovit pregled svih noviteta na tržištu. Ovde se susreću najuspešnije kompanije, od malih zanatskih pekara, pa sve do velikih industrijskih proizvodnih rešenja.
Ove godine ćenajnovije trendove i inovacije u 12 paviljona predstaviti više od 1.300 izlagača iz 48 zemalja sveta. Takođe, očekuje se i 77.000 posetilaca iz skoro 170 zemalja sveta.
Novost na sajmu Iba 2018 je "Virtual Bakery Tours" iskustvo, koje će posetioci moći da dožive u paviljonu B3. Koristeći naočare virtualne stvarnosti, može se doživeti na koji način rade pekari u Nemačkoj, Francuskoj, Grčkoj, Islandu i SAD-u, koje tehnike i sastojke koriste, i što ih to čini tako uspešnim u svojoj zemlji.
Ko su najbolji svetski pekari i poslastičari, otkriće Iba.UIBC CUP takmičenje, koja će se održavati u paviljonu B3.231.
Tagovi
Iba 2018 Pekarstvo Poslastičarstvo Sajam Minhen Virtual Bakery Tours
Autorka
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentariši!
Erwinia amylovora, prouzrokovač bakterijske plamenjače jabučastih voćnih vrsta u povoljnim uslovima može da nanese 100%-nu štetu, pogotovo u zasadima dunje. Jedna od najvažnijih mera u borbi protiv ovog upornog patogena je obavezno uklanjan... Više [+]
Erwinia amylovora, prouzrokovač bakterijske plamenjače jabučastih voćnih vrsta u povoljnim uslovima može da nanese 100%-nu štetu, pogotovo u zasadima dunje. Jedna od najvažnijih mera u borbi protiv ovog upornog patogena je obavezno uklanjanje obolelih delova, njihovo iznošenje i spaljivanje daleko od zasada.