Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Suncokretovo ulje - cena na tržištu

Pregled berzanskog tržišta za proizvod "Suncokretovo ulje".

Podaci na servisu 'Tržište' trenutno nisu ažurirani. Naš tehnički tim radi na promeni servisa za preuzimanje podataka iz drugih izvora. Više informacija
Berza Cena Datum pristupa Izvor
Argentina FOB 1.080,71 EUR/t 28.01.2023. AgroChart
India C&F 1.168,08 EUR/t 28.01.2023. AgroChart
Rotterdam NL FOB 1.112,90 EUR/t 28.01.2023. AgroChart
Russia FOB 1.076,11 EUR/t 28.01.2023. AgroChart

NAPOMENA: Prikazane cene rezultat su kompjuterske obrade i pojednostavljenja berzanskih izveštaja, a njihova svrha je da prikažu okvire kretanja cena. Iza unosa stoji niz detalja koji opisuju kvalitet i lokaciju proizoda, kao i druge komercijalne uslove budućih isporuka. Za više informacija o svakoj pojedinačnoj ceni robe trebalo bi se se dobro informisati na zvaničnim sajtovima pružaoca iste (npr. berze u Parizu, Čikagu ili drugih). Dinamika sinhronizacija cena može da predstavlja razlike, kao i njihovu vremensku validnost - budući da u nedostatku realizovanih cena najbliži fjučers prikazujemo kao trenutni.

Servis Tržište je razvijen u dobroj nameri kao pomoć domaćoj poljoprivredi pa je javnosti ponuđen bez doplate. Podsećamo, da u uslovima korišćenja Agrokluba napominjemo da ne preuzimamo odgovornost za eventualne štete nastale korišćenjem datih podataka, baš kao što ne učestvujemo u ostvarenoj dobiti tamo gde se informacija pretvori u vrednost.

Suncokretovo ulje @oglasnik