Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hrane
  • 15.09.2015. 14:00

Srpski privrednici na sajmu hrane u Moskvi

Privredna komora Srbije u saradnji sa SIEPA organizovala je nastup srpskih privrednika na međunarodnom sajmu hrane i pića "World Food", od 14. do 17. septembra u Moskvi.

  • 92
  • 3
  • 0

Predstavnici deset srpskih kompanija, proizvođača peciva i svežeg i prerađenog voća i povrća predstavili su proizvode na nacionalnom štandu Srbije na međunarodnom sajmu hrane u Moskvi.

Cilj ovogodišnjeg nastupa na sajmu je promocija srpskih proizvoda radi povećanja izvoza prehrambene industrije na tržište Ruske Federacije i bivših sovjetskih republika, koje obuhvata 140 miliona potrošača. Kvalitetni srpski proizvodi privukli su pažnju predstavnika velikog broja ruskih trgovinskih lanaca i distributera.

World Food Moscow 2015 je vodeći međunarodni sajam u oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, koji se više od 20 godina održava jedanput godišnje u Moskvi, na sajamskom prostoru Ekspocentar.

Za šest meseci ove godine, i pored svih problema vezanih za pad i oscilacije kursa rublje, Srbija beleži rast od 6 odsto izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Rusku Federaciju, treće izvozno tržište Srbije.


Izvori

Tanjug


Tagovi

Moskva Sajam hrane Srpski privrednici Rast izvoza Srpski proizvodi Peciva Prerađeno voće Povrće World Food Moscow

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Božanski cvetovi žutog narcisa.