Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hrane
  • 15.09.2015. 14:00

Srpski privrednici na sajmu hrane u Moskvi

Privredna komora Srbije u saradnji sa SIEPA organizovala je nastup srpskih privrednika na međunarodnom sajmu hrane i pića "World Food", od 14. do 17. septembra u Moskvi.

  • 92
  • 3
  • 0

Predstavnici deset srpskih kompanija, proizvođača peciva i svežeg i prerađenog voća i povrća predstavili su proizvode na nacionalnom štandu Srbije na međunarodnom sajmu hrane u Moskvi.

Cilj ovogodišnjeg nastupa na sajmu je promocija srpskih proizvoda radi povećanja izvoza prehrambene industrije na tržište Ruske Federacije i bivših sovjetskih republika, koje obuhvata 140 miliona potrošača. Kvalitetni srpski proizvodi privukli su pažnju predstavnika velikog broja ruskih trgovinskih lanaca i distributera.

World Food Moscow 2015 je vodeći međunarodni sajam u oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, koji se više od 20 godina održava jedanput godišnje u Moskvi, na sajamskom prostoru Ekspocentar.

Za šest meseci ove godine, i pored svih problema vezanih za pad i oscilacije kursa rublje, Srbija beleži rast od 6 odsto izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Rusku Federaciju, treće izvozno tržište Srbije.


Izvori

Tanjug


Tagovi

Moskva Sajam hrane Srpski privrednici Rast izvoza Srpski proizvodi Peciva Prerađeno voće Povrće World Food Moscow