Povrće - Biljne vrste i sortne liste

Kategorizovana sortna lista za Povrće. Baza uključuje katalog biljnih vrsta i pripadajućeg sortimenta.

Povrće @ KLUB

Najveći izbor i najbolje cijene sjemena povrća za hobi i profesionalne proizvođače pronađite na jednom mjestu u našem webshopu: https://bit.ly/2ZDh57a Sjemenske kuće: Bejo Zaden | Clause | Duna-R | Enza Zaden | Nunhems | Rijk Zwaan | Seminis | Semo | Superior Seeds | Syngenta | Unigen seeds | Vilmor...

+10

3. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća Sveti Martin na Muri

#mojepovrće #mojepovrce Bašta je za mene relaksacija. Važan je deo u odrastanju moje dece, uz nju mi je lakše da pojasnim koliko nam je priroda važna i kako treba da je čuvamo u održavamo, a ona nas nagradi preukusnim plodovima. Učimo koliko je bitna hranljivost namirnica koje jedemo i tako najlakše...

Svi putevi danas vode u Futog, "prestonicu" kupusa, nadaleko čuvenih bledozelenih glavica, bez čijih se kiselih listova ne mogu zamisliti sarma, podvarak ili salata začinjena alevom paprikom... Od ulaska u selo nadomak Novog Sada do centralnog platoa, na sve strane "načičkane" prikolice prepune zele...

+3

#mojepovrće Svojim vrtom se krećem i među povrćem šećem. Kada padne tuča, kada padne snijeg, moj vrt postane tužan i izgubi svoj cvijet. Plastenik nažalost nemam, stoga se u konzum spremam.

Organski uzgoj povrća #kopriva #soda Trud se isplatio #mojepovrće

Petak navečer. Dunavski smuđ, povrće iz bašče, Frankovka... Može li bolje

+4

Kada u prolece otvorimo vrata bio bašte, osetimo mnogo različitih mirisa. Različitost se prepoznaje i u oblicima, bojama i teksturi biljaka. Zajedno sa povrćem gajimo i različito cveće, začinske i lekovite biljke, zato naša bio basta izgleda kao carski vrt.

+4

Primetila sam da je na sajmovima, manifestacijama ili vašarima sve više i starijih i mlađih osoba koje se bave preradom voća i povrća (džemovi, slatka, sirupi), takođe sve je više mladih pčelara - šta mislite šta to govori?

#mojepovrće Proizvodnja povrća za mene predstavlja savršen način za svrsishodno korištenje slobodnog vremena. Nema veće sreće nego kada čovjek bere plodove svog rada.

+10

Dobrote turopoljske pušnice Chef Robert Slogar je osmislio projekt oživljavanja turopoljskih recepata s autohtonim turopoljskim namirnicama (turopoljska svinja i turopoljski tartuf) u velikogoričkom bistrou Babriga a plan je da se uključe i drugi restorani s tog područja. Neka od tih jela predstavlj...

+3