Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Povrće - Biljne vrste i sortne liste

Kategorizovana sortna lista za Povrće. Baza uključuje katalog biljnih vrsta i pripadajućeg sortimenta.

Povrće @ KLUB

Čuvajmo Zemlju, imamo samo jednu! #danplanetazemlje

U plastenicima bez grejanja je i tokom zime moguće proizvesti povrće, i time maksimalno iskoristiti zemljište.

+3

#mojepovrće Svojim vrtom se krećem i među povrćem šećem. Kada padne tuča, kada padne snijeg, moj vrt postane tužan i izgubi svoj cvijet. Plastenik nažalost nemam, stoga se u konzum spremam.

Povrće pomalo napreduje! Najbolji rezultati su ipak na otvorenom ;) #mojepovrće

+5

Vino uz žlicu u Floresu Eno gastro projekt Vino uz žlicu imao je 15. izdanje u zagrebačkom bistrou Flores, uz birana jela i vina, uz pića destilerije Đanić , bučino ulje Cesarec i nešto vrlo posebno – rajčice iz posebnog uzgoja "Šjora Pomidora. Počelo se s paštetom od pilećih jetrica s tartufima uz...

+4

Srbija ima veliki potencijal za proizvodnju i plasman sušenog voća i povrća, saopšteno je iz Privredne komore Srbije. Može da se suši sve, od paradajza i maline do jabuka, kajsija, gljiva, šargarepe, šljive. Prošle godine izvoz suve šljive u Rusiju, Sloveniju, Francusku i druge države, vredeo je 15,...

Kakva kombinacija strojeva danas putuje u Sopje! #JohnDeere 8370R & #KUHN tanjurača Discover Čestitamo!

Sijte i sadite povrće i osvojite presadnice #agroklub #ijasadim

+2

Evo kako je bilo jučer na otvorenju naše nove #RWA pakirnice gnojiva u Osijeku

+5

Uskoro se igramo ;) #povrće

Alpego rotodrljače s Twin-Force Max sustavom daju kvalitetnu obradu i do 40 cm dubine i to pri većim brzinama zbog posebno dizajniranih rotora koji imaju veću propusnu moć za razliku od tradicionalnih, kaže Ivan Šarić iz tvrtke Agritech Šarić. To potvrđuje i Hrvoje Šimić, mladi poljoprivrednik iz Bj...

+3