Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 10.07.2021. 10:00

Konkurs za automatizaciju kapaciteta prehrambene industrije - minimalno milion evra

Prijavu mogu da dostave privredna društva koja obavljaju delatnost u oblasti prehrambene industrije, radi automatizacije postojećih kapaciteta sa ciljem unapređenja produktivnosti, povećanja broja domaćih kooperanata i povećanja korišćenja sirovina domaćeg porekla.

Foto: Depositphotos/ALesik
  • 73
  • 7
  • 0

Ministarstvo privrede raspisalo je Javni poziv, u skladu sa Uredbom o određivanju kriterijuma za dodelu podsticaja radi privlačenja direktnih ulaganja u automatizaciju postojećih kapaciteta u oblasti prehrambene industrije ("Službeni glasnik RS", broj 46/21), koju sprovodi u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije.

Prijave za dodelu sredstava, privredna društva dostavljaju Razvojnoj agenciji Srbije na propisanom obrascu prijave, koji je u prilogu ovog javnog poziva. Prijavu mogu da dostave privredna društva koja obavljaju delatnost u oblasti prehrambene industrije, radi automatizacije postojećih kapaciteta sa ciljem unapređenja produktivnosti, povećanja broja domaćih kooperanata i povećanja korišćenja sirovina domaćeg porekla.

Sredstva podsticaja mogu se dodeliti za realizaciju investicionih projekata za ulaganja radi automatizacije čija je minimalna vrednost ulaganja 1.000.000 evra.

Javni poziv sprovodi se u skladu sa opredeljenim budžetskim sredstvima za svaku budžetsku godinu. Za realizaciju isplate tranši u tekućoj budžetskoj godini (u 2021. godini) raspoloživa sredstva iznose 300.000.000 dinara.

Više informacija možete dobiti na e-mail kontakt: office@ras.gov.rs i invest@privreda.gov.rs

Obrazac prijave i sadržaj biznis plana možete preuzeti u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Prehrambena industrija Automatizacija Ministarstvo privrede Javni poziv Subvencije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u