Jesenja sadnja ima niz prednosti u odnosu na prolećnu, naročito u pogledu iskorišćavanja zimske vlag... Pročitaj celu belešku »


Sadnja trešnje u sred Banata zbog velikog variranja cena žitarica...

Na banatskoj ravnici se najčešće mogu videti površine zasejane ratarskim kulturama, međutim zbog velikog broja nepovoljnih prilika na t...

www.agroklub.rs

Na parcelama koje su namenjene setvi okopavina, može se obaviti pregled zemljišta u kome se mogu nać... Pročitaj celu belešku »

Bordovska čorba predstavlja izuzetno dobar fungicid i baktericid koji u voćarstvu i vinogradarstvu i... Pročitaj celu belešku »

Duboko zimsko oranje je u toku, neki poljoprivredni proizvođači usled previše poslova ne stignu da o... Pročitaj celu belešku »

Nakon završene berbe jabuka jedan od poslova u voćnjacima koji sledi je skupljanje protivgradne mrež... Pročitaj celu belešku »

Setva pšenice je na kraju optimalnih rokova. Kasnijom setvom pšenice postoji rizik lošeg prezimljava... Pročitaj celu belešku »

Moje mišljenje na ovu temu je da se konvencionalna obrada zemljišta (zimsko oranje) ne sme potpuno z... Pročitaj celu belešku »


Sada pripremite zemljište za prolećnu setvu povrća

Da bi povrtarska proizvodnja bila što uspešnija, zemljište je neophodno u jesen duboko poorati, pa nađubriti stajnjakom ili mineralnim...

www.agroklub.rs