Pozivamo Vas da sudjelujete u stručnoj raspravi o dokumentu Svjetske banke pod nazivom Stanje sektora i analiza javnih izdataka za poljoprivredu i ruralni razvoj koji je nedavno objavljen na internetskim stranicama Ministarstva poljoprivrede www.poljoprivreda2020.hr Skup će se održati u četvrtak 29.... Pročitaj celu belešku »

Okrugli stol: Europarlamentarci i poljoprivreda

U nedjelju 26. svibnja održat će se izbori za Europski parlament 2019. godine. Kako bi šira javnost doznala koje će ciljeve i program kandidati za Europski parlament zast...

Pročitaj celu belešku

Naša kolegica Katja Šimac osvojila je nagradu zlatno pero za medijski doprinos na ovogodišnjim Danim... Pročitaj celu belešku »

@kasimac

Upravo smo se vratili iz Italije gdje je i naš predstavnik imao priliku vidjeti kako susjedi rade na... Pročitaj celu belešku »

U Požegi se održava 2. CroVin, dvodnevna manifestacija vinogradara i vinara Hrvatske

Nova uprava ENAJ-a okupila se proteklog vikenda u Belgiji na brojne teme budućeg djelovanja. Više mo... Pročitaj celu belešku »

Evo priloga Agrosvijet Katje Šimac na temu izazova novog Zakona o poljoprivrednom zemljištu, a na te... Pročitaj celu belešku »

U organizaciji našeg društva (DANH) jučer u Novinarskom domu u Zagrebu održan je okrugli stol na tem... Pročitaj celu belešku »

Naše kolege Mirta Milas i Martin Vuković primili su vrijedno priznanje 'Zlatno pero' @Sabatina u ime... Pročitaj celu belešku »

Održan je okrugli stol “Budućnost financiranja poljoprivrede u Hrvatskoj u okviru nove Zajedničke po... Pročitaj celu belešku »

Kolegica Katica Šimac napravila je video prilog s nedavno održane skupštine DANH-a

Ovog ljeta naše je društvo po prvi puta organiziralo posjet Hrvatskoj za 20-ak kolega - europskih ag... Pročitaj celu belešku »

Prvog dana sajma u Gudovcu održana je redovna skupština DANH-a. Napravljen je osvrt na učinjeno, iza... Pročitaj celu belešku »

Evo nekoliko fotografija sa edukacije kod Enjingija #danh #mps