Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Polako dolazi jesen u moj vrt.

#mojepovrće Meni se čini kako je proljeće tek počelo a moj vrt već pravi sjemenke za sljedeću godinu.Salata je prva krenula u sjeme. Sada već počinje žutiti i grašak koji nisam brala već ostavljala za sjeme.onda rotkvice,blitva asada i lanj... Više [+]

#mojepovrće Na kraj vrta svake godine posijem malo lana.

#mojepovrće Već sam kukala kako imam puno puževa. Mislim da sam im uspjela smanjiti broj. Iza vrta mi je veliki travnjak.Odande dolaze. Ja sam jednu staru plahtu izrezala u trake i svako veče ju pošoricam octom.preko te prepreke oni ne mogu... Više [+]

#mojepovrće , Do sada je bilo previše hladno i puno kiše a sada se već mora misliti na ljetne vručine. Ja sam pripremila dosta sijena i počela sa zaštitom povrća od ljetnih vručina

#mojepovrće Stalno smo kukali na puno kiše i hladno vrijeme a sada se već mora štititi povrće od jakog sunca. Ja sam pripremila dosta sijena i započela malčiranje kako bi moje povrće lakše prebolilo ljetne vručine.

Moja prva berba graška ove godine.

#mojepovrće Zaokruženi uzgoj luka.Stari luk za sjeme, onda mlada lučica izrasla iz sjemena i luk za konzumiranje.

#mojepovrće Ove godine je prava najezda puževa golaća. Ima ih i tamo gdje je malč, a nalazim ih i na čistoj zemlji i na povrću i to na svim vrstama. Nekada su napadali salatu i grašak a ove godine ne biraju. Jedu sve . Ipak radije jedu ono... Više [+]

#mojepovrće Stalno gledam to svoje povrće i čini mi se kako ne raste uopće ali ako pogledam fotografiju od prije i danas snimljenu vidi se da i unatoč hladnoći povrće ipak raste.

#mojepovrće Prve jagode ove godine.

#mojepovrće Danas predstavljam svoje mrkve. Na prvoj slici su ostatci jesenske mrkve. Već smo ih skoro sve pojeli.Onda je mrkva sijana u veljači.Zatim ide mrkva posijana iz mog sjemena i posljednja fotografija mrkva iz naše igrice.

#mojepovrće Iako su još jako mali ja sam svoje kupusiće posadila u vrt.

#mojepovrće Evo fotografija mojih salata,Imam ih raznih vrsta i veličina.

Danas objavljujem svoje salate.Zimska polako nestaje(pojedena),majska kraljica i šarene ju zamjenjuju a ova naša,posljednja posijana, polako raste.

#mojepovrće Evo i fotografija mog kompostera. Na slici se vidi i grašak posijan u drugom mjesecu lijepo cvate.

#mojepovrće Ovako ja štitim moje malo povrće . Svako veće ga pokrijem a ujutro maknem boce.Boce ga štite i od hladnih noći i od puževa.

#mojepovrće Naišla sam na gujavice koje se pare. Nisam mogla odoliti i napravila sam ovu fotografiju.

#mojepovrće Ovih dana je kišno i nikla je salata a pojavljuje se i mrkva.

#mojepovrće Drugi tjedan. Mrkva i salata u vrtu još ne niču. Kupus u kući polako napreduje ali nejednako. Na slici vidim da mi je voda za zalijevanje "tvrda" sve se bijeli od kamenca.Morat ću hvatati kišnicu.