Agroklubovcima ne nedostaje teretana, jel?

Atlas tradicionalnih okusa u izdanju Osječko-baranjske županije predstavljen je u osječkoj Regionaln... Pročitaj celu belešku »

Tvrtka KWS jučer je u osječkom kinu Urania održala PLUS4GRAIN premijeru i najavila novitete za iduću... Pročitaj celu belešku »

Sajam antikviteta u osječkoj Tvrđi već se godinama održava svake prve subote u mjesecu. Taj događaj... Pročitaj celu belešku »

Osječka glavna tržnica uoči blagdana Svih svetih... Hm, sad me kopka što kao da je jučer bilo kad sa... Pročitaj celu belešku »

Uvodna konferencija projekta „Izrada projektne dokumentacije za izgradnju Regionalnog distribucijsko... Pročitaj celu belešku »

A na osječkom je FAZOS-u 16. i 17. listopada HAPIH organizirao 3. hrvatsku konferenciju o procjeni r... Pročitaj celu belešku »

Na osječkom Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uspješno je održan i drugi Sajam OPG-ova. U planu je... Pročitaj celu belešku »

Osječko-baranjska županija preko javnih poziva provodi 14 mjera potpora u poljoprivredi i ruralnom r... Pročitaj celu belešku »

22. Osječki jesenski sajam bio je sadržajan i bogat kao i svaki do sada i pokazao se pravim mjestom... Pročitaj celu belešku »

Dani hrvatskog turizma i manifestacija HeadOnEast istaknuli su proteklog vikenda raskoš i blještavil... Pročitaj celu belešku »

Molim šaptače suncokretima da kažu jel to stvarno ovako:

Grad Valpovo pokrenuo je projekt ''Zeleno Valpovo'' u sklopu kojeg je danas održana javna tribina po... Pročitaj celu belešku »

Kreativna energija ljudi treće životne dobi osjetila se u petak na završnoj konferenciji projekta 'N... Pročitaj celu belešku »

Drugi krug ovogodišnjih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju dodijeljen je korisnicima s podru... Pročitaj celu belešku »

#najokućnica
Drage mace u dvorištu...

Osječke biciklističke staze su u ranim popodnevnim satima po ovim vrućinama gotovo jednako puste kao... Pročitaj celu belešku »

Ljenčarenje s macom također je agrohobi, jel Mirta Vekić?

Osječka tvrtka BBOil bavi se proizvodnjom ekološkog hladno prešanog ulja i bezglutenskog brašna. Za... Pročitaj celu belešku »