Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Ubit' ću se! Prošli tjedan sam kupio četiri vreće umjetnog 7-20-30 po cijeni od 210,00 kuna za 25 kg. Danas su najavili smanjenje poreza, nisam uspio još preračunati koliko sam izgubio novaca ne čekajući ovu mjeru. Kako će biti onima koji su kupili nekoliko tona. Mogli su to napraviti prije sezone z... Više [+]

Ovako je prošla jabuka koja je procvjetala dosta rano nakon ovih mrazeva.Osiguravajuća kuća kaže ne priznaju mraz prije 10.4.2021,ali u ponudi za osiguranje to nisu apostrofirali već su naknadno napisali u orginalnim policama sa kojom se ja... Više [+]

Ovako je izgledalo prije nekoliko dana,najprije puni cvijet a posle sve bijelo.Vidjećemo šta će biti za naredna dva tri dana.

Odličan alat za orezivanje voćnjaka,vinograda i ostalog što se orezuje,dvije baterije 21V,reže grane debljine 35 mm/može i deblje/ovisno o tvrdoći drveta koje se reže,65 sati sam sa njima radio punio sam ih 2 puta.

Procvjetali jaglac ,a što će biti kad mu bude vrijeme da cvjeta vidjet ćemo.

Priprema vrta za sadnju presadnica,malo mi je jedna slika mutna ali ću je drugi put popraviti.Postavljena PVC folija,zaštitna mreža protiv tuče i sunca te sistem navodnjavanja kap na kap.

Ovako je bilo 30 i 31.3.2020 godine,i sad razmišljam kako će ovo izgledati nakon sutrašnjeg dana kad su najavljene temperature do -6 a negdje će biti još niže.

Koliko će snijega pasti u 4 mjesecu 2020?

Rascvetano voće

Nažalost cvetalo odlično,ostati izgleda neće ništa,cvijet se osušio i otpao,ostatak ušao crv i opadaju plodovi.Gdje se griješi i da li je još kod nekoga ovakvo stanje.

Više [+]