Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Bayer d.o.o

Kompanija Bajer je globalna kompanija čija je osnovna delatnost u životnim (Life Science) naukama: u oblastima očuvanja zdravlja i poljoprivrede. Svojim inovativnim proizvodima Bajer doprinosi pronalaženju rešenja za neke od najvećih izazova današnjice jer rastuća svetska populacija svakako zahteva poboljšanu medicinsko-zdravstvenu negu i lekove ali ima i potrebu za sve većom količinom hrane. Bajer ima za cilj poboljšanje kvaliteta života ljudi sprečavajući, ublažavajući i lečeći bolesti i obezbeđujući održivo snabdevanje visokokvalitetnom hranom i sirovinama na biljnoj bazi.

Kompanija Bajer u Srbiji ima za cilj da pre svega proizvođačima ponudi široku paletu efikasnih proizvoda za zaštitu bilja, raznovrsan portfolio visoko kvalitetnih hibrida kukuruza i servis raznovrsnih usluga namenjenih modernoj i održiovoj poljoprivredi. Ovako široka ponuda omogućava nam prisustvo u svim segmentima poljoprivredne proizvodnje - ratarstvu, povrtarstvu. voćarstvu, vinogradarastvu i tretmanu semena ratarskih kultura. 

Cilj kompanije Bajer je da kombinovanjem visoko efikasnih proizvoda za zaštitu bilja i hibrida kukuruza koje odlikuje izuzetna adaptibilnost na proizvodne uslove sa znanjem i iskustvom naših stručnjaka, poljoprivrednim proizvođačima ponudi "Rešenja za svaku njivu".

Bayer d.o.o

Kontaktirajte nas

Bayer CropScience
Omladinskih brigada 88b, zgrada 1500 (Lala)
11070 Beograd, Srbija
tel: +381 11 20 70 200

Facebook
YouTube

E-mail:office.support.rs@bayer.com

Poseti našu web stranicu!

Lokacija