Borealis L.A.T i ove godine učestvovao je na šumadijskom sajmu poljoprivrede koji se održao u Kraguj... Pročitaj celu belešku »


www.borealis-lat.com

www.borealis-lat.com

Kompanija Borealis L.A.T D.O.O. 7.05.2017 godine bila je učesnik II Poljoprivredne manifestacije "Ek... Pročitaj celu belešku »

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Đubrivo L.A.T SUPREMO W 20/20/20 +B+ Cu+Fe+Mn+Zn

Preporuke: Primena L.A.T SUPREMO W 20/20/20 +B+ Cu+Fe+Mn+Zn preporučuje se od početka vegetativnog porasta do cvetanja. Za primenu prek...

www.agroklub.rs

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Đubrivo COMPLEX 14/10/20 +10SO3

COMPLEX 14/10/20 +10SO3 ima visok sadržaj kalijuma koji je u ovom proizvodu u obliku hlorida. Napomene o upotrebi: Đubrivo sa visokom.....

www.agroklub.rs

Promocija uređaja N - Pilot kompanije Borealis L.A.T. Ovaj uređaj služi za merenje snabdevenosti žit... Pročitaj celu belešku »

Uz oko 140 izlagača iz Bosne, Hrvatske, Slovenije i Srbije, Borealis L.A.T predstavila je svoja gran... Pročitaj celu belešku »

Borealis L.A.T će predstaviti svoja granulisana i vodotopiva đubriva u Hali 2 na sajmu Interagro u Bijeljini od 22-24.09. Pozivamo vas da posetite naš štand i upoznate se sa nama!

Borealis L.A.T predstavio je svoja granulisana i vodotopiva đubriva na Šumadijskom sajmu poljoprivre... Pročitaj celu belešku »

Borealis L.A.T Vas sa zadovoljstvom poziva da posetite naš štand u Hali 1 na Šumadijskom poljoprivrednom sajmu u Kragujevcu, od 8-11.09.2016.
Očekujemo Vas!

Borealis L.A.T na gospojinskom Poljofestu od 26-28.08. u Novom Bečeju. Predstavili smo granulisana đ... Pročitaj celu belešku »

Juče u selu Medveđa predstavnici kompanije Borealis L.A.T d.o.o održali su mini dane polja u ogledu... Pročitaj celu belešku »

Dana 31.05.2016. u 11 h kompanija za proizvodnju i distribuciju đubriva Borealis L.A.T održaće mini dan polja u ogledu pšenice u selu Medveđa, kraj Svilajnca. Više informacija sa slikama ovog događaja, moći ćete da vidite u sredu 1.6.2016.