Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Food Planet 2019
  • 02.09.2019. 11:00

Degustacija kulinarskih specijaliteta iz čitavog sveta

Treći po redu Festival Food Planet, održavaće se od 09. septembra pa naredna 22 dana u mesecu, u Novom Sadu. Ovo je manifestacija u okviru koje se svakog dana predstavlja po jedna strana ambasada sa jelima karakterističnim za tu zemlju.

Foto: Food Planet/Facebook
  • 222
  • 10
  • 0

Treći po redu Festival Food Planet, održavaće se od 09. septembra pa naredna 22 dana u mesecu, u Novom Sadu. Ovo je manifestacija u okviru koje se svakog dana predstavlja po jedna strana ambasada sa jelima karakterističnim za tu zemlju.

U saradnji sa ambasadama i trgovinskim predstavništvima tih država, posetioci Trga slobode, u Novom Sadu, imaće priliku besplatno da degustiraju pripremljenu hranu, kao i da uživaju u bogatom umetničkom programu, ali i da se bolje upoznaju sa ukusima, običajima i kulturom pojedine zemlje. 

Posetioci mogu svakog dana od 9 do 18 sati da uživaju u nacionalnoj muzici neke druge države. U periodu od 18 do 19 sati, ambasadori i strani predstavnici držaće govore, a zatim će biti i besplatna degustacija hrane iz te zemlje. 


Tagovi

Food Planet 2019 Degustacija hrane Nacionalna kuhinja Nacionalna muzika Besplatna degustacioja Trg slobode Novi Sad


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.