Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kukuruz - NCDEX (Kolkata)

Pregled berzanskog tržišta za proizvod "Kukuruz" "NCDEX (Kolkata)".

NAPOMENA: Prikazane cene rezultat su kompjuterske obrade i pojednostavljenja berzanskih izveštaja, a njihova svrha je da prikažu okvire kretanja cena. Iza unosa stoji niz detalja koji opisuju kvalitet i lokaciju proizoda, kao i druge komercijalne uslove budućih isporuka. Za više informacija o svakoj pojedinačnoj ceni robe trebalo bi se se dobro informisati na zvaničnim sajtovima pružaoca iste (npr. berze u Parizu, Čikagu ili drugih). Dinamika sinhronizacija cena može da predstavlja razlike, kao i njihovu vremensku validnost - budući da u nedostatku realizovanih cena najbliži fjučers prikazujemo kao trenutni.

Servis Tržište je razvijen u dobroj nameri kao pomoć domaćoj poljoprivredi pa je javnosti ponuđen bez doplate. Podsećamo, da u uslovima korišćenja Agrokluba napominjemo da ne preuzimamo odgovornost za eventualne štete nastale korišćenjem datih podataka, baš kao što ne učestvujemo u ostvarenoj dobiti tamo gde se informacija pretvori u vrednost.

Kukuruz @oglasnik

Kukuruz - Biljne vrste i sorte

Kukuruz @ KLUB

KWS GIRO🌽 je novi KWS hibrid kukuruza koji se nalazi u ClimaCONTROL3⛱️🌡️ grupi hibrida zahvaljujuću sledećim karakteristikama: ✅ izuzetno rani početak cvetanja i kratko trajanje cvetanja ✅ sinhronizovano svilanje i prašenje u stresnim uslovima ✅ izražena stabilnost tokom godina, visoke performan...

+4

Kakvo je stanje kukuruza u vašem kraju? Kakav uticaj imaju visoke temperature?

+2

PROIZVODNJA KUKURUZA KOKIČARA (Zea mays everta STURT.). U s l o v i u s p e v a n j a Optimalna temperatura za klijanje, nicanje i porast mlade biljčice je 10 – 12 oC, za porast stabla 22 – 23 oC, za cvetanje 24 – 25 oC i nalivanje zrna u stadijumu tehnološke zrelosti 23 – 24 oC. Temperature ispod 1...

Kukuruz kako ga ja zovem svaštara, hibrida izmješano četri fao grube u jednoj parceli. Proljetna brazda, preorana livada 10.3.2025 god ono da si zasladim dan poslije rođendana ono kako bi neki rekla ajde da probamo a ko je brobao taj se i usra... ali očito da ja nisam.

+8

Poljoprivreda je ove godine među najlošijim đacima kada je reč o doprinosu ukupnom privrednom rastu. Kao jedan od glavnih razloga navodi se izrazita suša tokom leta, kojoj je i prethodne dve godine pripisana najveća odgovornost za loše rezultate u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Prema izvešta...

Kukuruz je u završnoj fazi vegetacije, a na mačvanskim i pocerskim njivama ova kultura je u dobrom stanju. Iako je zbog nepovoljnih vremenskih uslova setva kasnila petnaestak dana, a nakon toga usledio period obilnih padavina, u maju i junu, izgled klipa već obećava solidan prinos. To, nažalost, nij...

SUZBIJANJE KUKURUZNOG PLAMENCA (Ostrinia /Pyrausta/ nubilalis). I) Mlade gusenice se razvijaju na lišću, dok je ono još uvijeno u trubu i rupičasto ga oštećuju. Od pojave metlica mlade gusenice se na njima hrane. Kasnije, odraslije larve se kroz pazuh lista uvlače u stabljike. Otvori ubušenja su uoč...

Više od 150 dobitnika Nobelove nagrade i Svetske nagrade za hranu objavili su juče otvoreno pismo u kojem su istakli da su potrebna mnogo veća ulaganja u istraživanja, proizvodnju i distribuciju hrane kako bi se u narednim decenijama sprečila globalna kriza sa hranom. U pismu se navodi da se oko 700...

Katastrofa na poljima pod #kukuruzom u Bijeljini. Suša uzela danak. Opširnije na linku https://t.ly/5LCc0 Foto: Grad Bijeljina

+3

#ruralfoto #proizvodnja ručna berba i utovar kukuruza kao u dobra stara vremena.

ZLATIBORSKI KAČAMAK U nizu specijaliteta koje su posetioci mogli da probaju na upravo održanom Good Food & Wine festivalu u Beogradu, njihovu veliku pažnju izazvao je zlatiborski kačamak. Samom pripremom na otvorenom uz ljubaznog kuvara i simpatične devojke sa štanda “Zlatiborca”, koje su nudile ovo...

+3