Pregled berzanskog tržišta za proizvod "Kukuruz" "TOCOM (Tokyo)".
EUR/t
NAPOMENA: Prikazane cene rezultat su kompjuterske obrade i pojednostavljenja berzanskih izveštaja, a njihova svrha je da prikažu okvire kretanja cena. Iza unosa stoji niz detalja koji opisuju kvalitet i lokaciju proizoda, kao i druge komercijalne uslove budućih isporuka. Za više informacija o svakoj pojedinačnoj ceni robe trebalo bi se se dobro informisati na zvaničnim sajtovima pružaoca iste (npr. berze u Parizu, Čikagu ili drugih). Dinamika sinhronizacija cena može da predstavlja razlike, kao i njihovu vremensku validnost - budući da u nedostatku realizovanih cena najbliži fjučers prikazujemo kao trenutni.
Servis Tržište je razvijen u dobroj nameri kao pomoć domaćoj poljoprivredi pa je javnosti ponuđen bez doplate. Podsećamo, da u uslovima korišćenja Agrokluba napominjemo da ne preuzimamo odgovornost za eventualne štete nastale korišćenjem datih podataka, baš kao što ne učestvujemo u ostvarenoj dobiti tamo gde se informacija pretvori u vrednost.
🌽🌽🌽 Zamislite snagu jedne mrcine od buldožera, ličkog medvjeda i Arnolda u njegovim najboljim danima. Jeste? E baš takvu snagu ima Prolix plus u suzbijanju korova. Apsolutno najjača kombinacija za zaštitu kukuruza s kojom ćete imati izuzetne prinose. Više u videu: https://www.youtube.com/watch?v=...
ZLATIBORSKI KAČAMAK U nizu specijaliteta koje su posetioci mogli da probaju na upravo održanom Good Food & Wine festivalu u Beogradu, njihovu veliku pažnju izazvao je zlatiborski kačamak. Samom pripremom na otvorenom uz ljubaznog kuvara i simpatične devojke sa štanda “Zlatiborca”, koje su nudile ovo...
That_Miodrag
pre 2 godine
Bio, u 11:30-12:00 a kačamak najavljen za 15:00, nisam hteo da čekam, kupio neke sireve -- kod onog što je imao i tartufe i one žene do njega, prema Više [+] izlazu. Dobio neke savete za travaricu koju pravim, npr da pređem samo na jabukovaču (sad mešam više vrsta alkohola) od onog dekice u narodnoj nošnji s velikim brkovima. Nije bilo mnogo izlagača kao npr za sajam turizma, ali lepo. Moglo bi da se organizuje dvo- ili tromesečno.
Kiša bi još jedino mogla da pomogne šećernoj repi, za razliku od kukuruza i soje, kojima je suša desetkovala prinose. Uoči početka prerade šećerne repe, fabrike šećera su najavile da će krečne peći u šećeranama u Crvenki, Vrbasu, Kovačici i Pećincima upaliti krajem meseca i od septembra krenuti u pr...
Osim suncokreta, zadnjih nekoliko dana skida se i kukuruz u klipu
Poljoprivredno gazdinstvo Branislava Bađonskog u Kulpinu kod Bačkog Petrovca već šest godina se bavi proizvodnjom bundeva, odnosno tikava tamburica i od kojih se prave poslastice. Bađonski je odavno u poljoprivredi, godinama je sejao kukuruz, soju, pšenicu, a onda je poželeo da se oproba i u nekoj d...
Fancy style 21st century - od kukuruza preko karo dizajna do mojih mahuna... jer, domaće je! #RuralFoto #Proizvodnja
Berba kukuruza u Timočkoj krajini očekuje se sredinom septembra. Nepovoljni vremenski uslovi ostavili su traga i na kukuruznim poljima.
Još jedna mašina iz bogatog prodajnog programa kompanije KITE DOO je isporučena u Banat. U Žitište, u porodično gazdinsvo Marinka Đukića, stiže mašina koja doprinosi stalnom razvoju i unapređenju poslovanja, a u pitanju je plug renomiranog francuskog proizvođača priključnih mašina i oruđa - kompanij...
Sezona berbe kukuruza je već završena a dok ratari sabiraju i oduzimaju, ako ćemo iskreno - više oduzimaju nego što sabiraju - u novom tekstu samo na Agroklubu donosimo izveštaj i realno stanje na terenu u južnom Banatu. Razgovarali smo sa iskusnim ratarima iz Padine, sela nedaleko Pančeva kako bism...
Naš partner iz Virovitice žetvu kukuruza 🌽 dočekat će spreman uz novi Kukuruzni heder Geringhoff MSSC 6 redni sklopovi. Hvala na povjerenju 🔝👌 #novocommerce
KWS GIRO🌽 je novi KWS hibrid kukuruza koji se nalazi u ClimaCONTROL3⛱️🌡️ grupi hibrida zahvaljujuću sledećim karakteristikama: ✅ izuzetno rani početak cvetanja i kratko trajanje cvetanja ✅ sinhronizovano svilanje i prašenje u stresnim uslovima ✅ izražena stabilnost tokom godina, visoke performan...
Sjetva kukuruza...nicanje kukuruza...ko zna, zna...Foto: Trivo Pekić