Za plodnu zemlju, lepo vreme, dobar rod i mnogo godina još! Hristos Vaskrse!

Ovaj "specijalista za zaštitu zemljišta" u svim radnim uslovima, postavlja nove standarde u segmentu guseničara i zato ga predstavljamo kao traktor meseca.

Ukoliko, kada probamo proizvod, osetimo sve sastojke možemo biti sigurni da je dobrog kvaliteta. Kada je kulen dobro osušen i spreman za konzumaciju - detaljnije u prilogu Agrokluba.

Koje su prednosti travnatih površina u voćnjaku i zašto je povoljno malčirati zemljište u višegodišnjim zasadima - uskoro više na Agroklubu!

Lepo izgleda, još je lepšeg ukusa! Kako se pravi, suši i kad je najbolji za konzumaciju vojvođanski kulen, za Agroklub govorio je Dragan Vukotić iz Bačkog Jarka - uskoro više!

[Kviz] Sve(ne)znalica?

Koliko znaš o pomoćnicama? Odgovori na pitanja iz kviza i saznaj jesi sveznalica ili neznalica? Loading…  

Više [+]

Predstavljamo John Deere 8RX 410: Fokus ovog guseničara je konstantna vuča, bez obzira na teren i uslove rada. Više na: https://bit.ly/3elr2y2

Zašto je važna obrada zemljišta u voćnjacima i koje greške izbeći, uskoro više i detaljnije na Agroklubu!

Od devedesetih godina, kada je Vladimir Vozar ušao u svet organske proizvodnje, do danas, mnogo toga se promenilo. Saznajte šta?

Vladimir Vozar, poljoprivrednik iz Kisača, jedan je od prvih koji je dobio sertifikat za organsku proizvodnju. Uzgaja mladi luk, crveni, šargarepu, salate, začinsko bilje. Više o njegovim preporukama uskoro na Agroklubu!

Bačkopalanački poljoprivredni proizvođač Stevica Gajić jedan je od najvećih proizvođača ratarskih kultura u ovom kraju, a godinama unazad zahvaljujući primeni pune agrotehnike postiže odlične rezultate. Koji su njegovi saveti u uzgoju soje... Više [+]

[Kviz] Sveznalica ili neznalica? #konjarstvo

Koliko znaš o konjarstvu? Odgovori na pitanja iz kviza i saznaj jesi sveznalica ili neznalica? Loading…  

Više [+]

Sledi setva soje! Međutim, budite sigurni da su svi uslovi ispoštovani - više o tome uskoro na Agroklubu!

Završen je prvi krug igre #mojepovrće ! U drugi krug ulaze sledeći članovi Agrokluba koji dobijaju seme za setvu na kućnu adresu: Iljana Belu, Slavica Tomić, Jelena Đorđević, Nenad Sinadinović, Danijela Stefanović, Dragan Simić, Andrijana Parivodić, Blaženka Pantović, Olivera Durlić, Dušan Gajić, Mi... Više [+]

Otvorena je diskusija na temu: Proleće 2021. u bašti uz Agroklub

Fotografije iz vaših bašta očekujemo od danas pa sve do kraja meseca, kada će 50 najbržih dobiti seme na kućnu adresu i tako ući u drugi krug.
Detalji na: https://bit.ly/3rcnQZO
#mojepovrće #BejoZaden #ProEco #poklonigra

Kako nastaje leskovački ajvar?


Zašto je leskovačka paprika posebna? Od semena, klimata do a...

Kada pomislimo na ajvar, prva asocijacija svakako je čuveni, nadaleko poznati, leskov...

www.agroklub.rs

Šta je to kod leskovačke paprike od koje se pravi jedini i pravi ajvar? Uskoro više na Agroklubu...