Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

91. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

91. Međunarodni poljoprivredni sajam poljoprivrede u Novom Sadu ove godine okupio je preko 1.200 izlagača iz 40 zemalja sveta. Iako će sajam ovog puta trajati dan kraće, već od otvaranja kapija gužvu su činili znatiželjni posetioci iz svih delova Srbije, ali i zemalja regiona.

Sajam će trajati od 18. do 23. maja, kapije su otvorene od devet do 19h.

Ulaznica košta 800 dinara. Cena kolektivne za 15 i više osoba je 600 dinara, što se ne odnosi na posete đaka za koje je ulaznica 400 dinara, kao i za penzionere i decu do 14 godina. Na porodični dan, sredu (22. maj) jedna porodica, bez obzira na broj dece do 14 godina, moći će da uđe na sajam, samo sa jednom kupljenom kartom od 800 dinara. Prilikom popunjavanja podataka na naličju karte, svaki posetilac će imati priliku da učestvuje u nagradnoj igri za John Deere traktor 5045d. Kutija za ubacivanje kupona postavljena je preko puta Sajamske fontane.

Osim porodičnog dana, posetioci će moći da prisustvuju konferencijama u okviru Dana stočara i Dana žitara, pogledaju izložene modele najnovije poljoprivredne mehanizacije, opreme, robota i dronova, rasa stoke ali i probaju delikatese različitih zemalja sveta, ali i one sa oznakom zaštićenog geografskog porekla iz Srbije.

Autor poslednje fotografije: Sofija Knežević

Prethodna foto galerija

Sledeća foto galerija


Autorka

Julijana Kuzmić

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner