Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Marko i Jasmina Jevđenijević započeli preradu vrganja

Bračni par Jevđenijević iz kragujevačkog sela Stragari konzumira vrganje u svežem stanju, ali kako su količine plodova koje su pronašli u prirodi oko njih bile velike, odlučili su da na porodičnom imanju započnu preradu. 

Marinirani vrganj je samo jedan od načina, a može i da se osuši pa da se tako koristi, ili pak samelje u fini prah.

Prethodna foto galerija

Sledeća foto galerija


Autorka

Marija Lazarević

Po obrazovanju agronom, a po struci novinar, preferira poljoprivredne teme. Već nekoliko godina uređuje sajt TopPress, a iz Srpske Toskane donosi pregršt zanimljivosti.