Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Sarma sa orasima

Iako je na ovim tradicionalnim vranjskim jelima odrasla Maja Đorđević iz Donjeg Vrtogoša, kod Vranja, i dalje u svojoj kuhinji primat daje posnoj sarmi koju najčešće sprema sa orasima. Kaže da su one najlepše kada se spremaju zimi u listu od kiselog kupusa. Za spremanje ovog vrhunskog južnjačkog specijaliteta bez koga nijedna tamošnja domaćica ne može da zamisli svoju posnu krsnu slavu potrebna je veća glavica kiselog kupus, tri glavice crnog luka, omanji struk praziluka, dve šargrepe, 200 grama pirinča, aleva paprika, mleveni biber, so, šolja mlevenih oraha, lovorov list, kašika brašna i čaša ulja.

Prethodna foto galerija

Sledeća foto galerija


Autorka

Gordana Nastić

Dugogodišnja novinarka koja je zanat pekla na tekstovima iz oblasti poljoprivrede. U potrazi za novim temama rado obilazi poljoprivredna gazdinstva, ustanove, polja, voćnjake, sajmove.