Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krediti
  • 27.09.2021. 14:00

Konkurs za dodelu kredita za nabavku opreme za stočarske farme u Vojvodini

Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule i to maksimalnog iznosa 40.000 evra.

Foto: Depositphotos/Corepics
  • 423
  • 90
  • 0

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je konkurs za dodelu kredita za nabavku opreme za stočarske farme u 2021. godini. Sredstva će se dodeljivati poljoprivrednim gazdinstvima - fizičkim i pravnim licima sa područja AP Vojvodine, upisanim u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule i to na sledeći način:

  • maksimalan iznos kredita 40.000 evra;
  • grejs period u trajanju šest meseci, za vreme grejs perioda ne obračunava se interkalarna kamata;
  • rok otplate 60 meseci;
  • kredita se otplaćuje u šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda (ukupno 11 rata).

Kredit će biti realizovan tako što će Fond uplatiti iznos odobrenog kredita dobavljaču opreme za stočarstvo koju bude odabrao učesnik konkursa. 
Krediti će se odobravati u skladu i na osnovu Pravilnika o raspodeli sredstava sa utvrđenim kriterijumima za dodelu kredita po raspisanim konkursima u 2021. godini.

Konkurs otvoren do kraja godine

Prijave se mogu preuzeti u Pokrajinskom fondu za razvoj poljoprivrede u Novom Sadu, kao i na sajtu: www.fondpolj.vojvodina.gov.rs

Konkurs je otvoren do kraja godine ili do iskorišćenja sredstava planiranih za njegovu realizaciju. Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzeti u razmatranje.

Prijavu sa traženom dokumentacijom dostaviti  poštom ili lično na adresu: Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede 21001 Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 6, sa naznakom "Za konkurs". Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 021/557-451

Detaljnije u vezi sa potrebnom dokumentacijom i uslovima možete pročitati u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede Krediti Stočarske farme Oprema


Autor

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Berba kupina u selima podno Rudnika u punom je jeku. Iako je sušan period voćari su zadovoljni ovogodišnjim prinosom ali i kvalitetom plodova. Saša Savić gaji ovo voće na površini od 25 ari i očekuje prinos od oko šest tona. Cena kupine ove... Više [+]