Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 20.08.2021. 10:00

Objavljena rang lista Prvog poziva Projekta za konkurentu poljoprivredu

Podnosilac prijave ima pravo na prigovor na svoje mesto na listi u roku od 15 dana od dana objavljivanja na zvaničnoj stranici Uprave za agrarna plaćanja.

Foto: Depositphotos/ngvprod
  • 410
  • 36
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede Uprava za agrarna plaćanja objavila je Rang listu podnosilaca prijava za Prvi javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2021. godini.

Predmet Prvog javnog poziva bile su investicije i prihvatljivi troškovi koji se odnose na unapređenje konkurentnosti primarne biljne proizvodnje, u oblasti proizvodnje voća, povrća, grožđa i cveća.

Direktni korisnici su fizička lica, nosioci komercijalnih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, zadruge, preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća. Ovaj projekat pruža mogućnost dobijanja bespovratnih sredstava u iznosu od 50 odsto od ukupne vrednosti investicije (sa PDV-om), 40 odsto kreditno finansiraju iz kredita sa poslovnim bankama uz svega 10 odsto sopstvenog učešća, za realizaciju projekata kojim će unaprediti poljoprivrednu proizvodnju gazdinstava i učestvovati u razvoju konkurentnosti poljoprivrede u Republici Srbiji.

Podnosilac prijave ima pravo na prigovor na svoje mesto na listi u roku od 15 dana od dana objavljivanja na zvaničnoj stranici Uprave za agrarna plaćanja. Po konačnosti odluka o prigovorima,  biće objavljena konačna Rang lista.

Rang listu možete preuzeti u dokumentu ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Konkurentna poljoprivreda Svetska banka Projekat Subvencije Bespovratna sredstva Primarna proizvodnja


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...