Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkurs
  • 16.09.2019. 17:00

Vojvodina daje milion dinara za obrazovanje srednjoškolaca o zadrugarstvu

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs o dodeli bespovratnih sredstava javnim srednjim školama na teritoriji AP Vojvodine, za realizaciju projektnih aktivnosti na temu zadrugarstva u 2019. godini.

Foto: Sanja Dovečer (Ilustracija)
  • 77
  • 3
  • 0

Konkurs o dodeli bespovratnih sredstava javnim srednjim školama na teritoriji Vojvodine, je otvoren do 24.09.2019. godine.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koja se dodeljuju je milion dinara, a cilj konkursa je podrška u oblasti podizanja kvaliteta obrazovno-vaspitnog procesa srednjeg obrazovanja na temu zadrugarstva, u saradnji sa Zadružnim savezom Vojvodine, a koji će se realizovati kroz projektne aktivnosti (predavanja stručnjaka za zadružno organizovanje, posete zadrugama i nagrađivanje) i upoznavanje učenika sa radom savremenih zadruga, na teritoriji AP Vojvodine, koje posluju u skladu sa Zakonom o zadrugama.

Konkurs, pravilnik i prijavni obrazac, nalaze se ispod teksta

Bespovratna sredstva utvrđuju se u iznosu do 100% od ukupne vrednosti projekta, a prilikom obračuna, uzima se ukupna vrednost projekta s porezom na dodatu vrednost (PDV).

Novac je namenjen za realizaciju projektnih aktivnosti na temu zadrugarstva - troškova organizovanog prevoza i ishrane učenika srednjih škola prilikom posete zadrugama i troškova nagrada za najbolje prezentacije koju će ustanove dostaviti nakon obilaska zadruga.


Dokumenti


Izvori

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo


Tagovi

Konkurs Zadruge Srednja škola Poljoprivreda Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.