Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 06.02.2021. 10:00

Za investicije u preradu voća i povrća do dva miliona dinara za Vojvođane

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava je 2.000.000 dinara, minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi 100.000 dinara.

Foto: Bigstock/Keith Homan
  • 176
  • 38
  • 0

Pokrajinski sektretarijat za poljoprivredu raspisao je konkurs za sufinansiranje investicija za preradu voća, povrća (uključujući i pečuraka) na teritoriji AP Vojvodine za 2021. godinu. Predmet Konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava u novu opremu za sušenje, zamrzavanje, blanširanje, pasterizaciju, sterilizaciju proizvoda od voća i povrća (uključujući i pečurke), opremu za prijem, preradu, punjenje i pakovanje proizvoda od voća, povrća (uključujući i pečurke).

Bespovratna sredstava koja se dodeljuje po Konkursu iznose ukupno 25.000.000 dinara.

Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 50 odsto od ukupne vrednosti investicije, dok su za žene i mlađe od 40 godina i one koji žive na području sa otežanim uslovima rada 60 odsto.

Detalje u vezi sa konkurisanjem i potrebnom dokumentacijom, možete pogledati ispod teksta

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava je 2.000.000 dinara, minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi 100.000,00 dinara, a razmatraće se samo prijave čija je vrednost investicije 200.000 dinara ili veća od tog iznosa.

Rok do 1. marta

Prilikom razmatranja podnetih prijava za ostvarivanje bespovratnih sredstava, neće se priznavati investicije i kupljena oprema pre 01. januara 2021. godine, što mora biti dokumentovano računima sa specifikacijom opreme, otpremnicama, izvodima iz banke, garantnim listovima, carinskim deklaracijama, ukoliko je reč o opremi iz uvoza, i drugim dokazima, koji nose datum nakon 01. januara 2021.godine.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 1. marta 2021. godine.

Prijave s potrebnom dokumentacijom dostaviti poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, s naznakom "KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE INVESTICIJA ZA PRERADU VOĆA POVRĆA (UKLJUČUJUĆI I PEČURKE), NA TERITORIJI AP VOJVODINE U 2021.GODINI", ili lično - u Pisarnici pokrajinskih organa uprave u zgradi Pokrajinske vlade, svakog radnog dana od devet do 14 časova.

Dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona 021/456-267, od 10 do 14 časova.


Dokumenti


Tagovi

Prerada voća i povrća Konkurs Vojvodina Pokrajinski sekretarijat Subvencije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...