Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkurs
  • 30.04.2024. 09:00

Za nabavku priplodnih grla u Vojvodini izdvojeno 150 miliona dinara

Prijavljivanje traje do 31.maja.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 421
  • 90
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo otvorio je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za nabavku kvalitetnih priplodnih grla u Vojvodini za ovu godinu. Prijavljivanje traje do 31.maja.

Kako navode iz ovog sekretarijata, cilj je povećanje efikasnosti, konkurentnosti i održivosti proizvodnje na farmama u Vojvodini.

"Neophodno je poboljšati kvalitet mleka i mesa, kao i rasnog sastava stočnog fonda."

Konkursom se dodeljuju bespovratna sredstava za nabavku kvalitetnih priplodnih grla - junica mlečnih, kombinovanih i tovnih rasa, svinja nazimica, ovaca i koza. Za ovu namenu je opredeljeno ukupno 150 miliona dinara. Maksimalni iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ide i do tri miliona dinara, a minimalan iznosi 200.000 dinara. 

Prilikom obračuna, gledaće se vrednost prihvatljivih troškova investicije bez poreza na dodatu vrednost (PDV), a priznavaće se samo investicije realizovane nakon 1. januara tekuće godine. 

Sve detalje konkursa možete pogledati u dokumentima ispod teksta ili pozovite broj telefona 021/4881-852 radnim danima od 10 do 12 sati.


Dokumenti


Izvori

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo


Tagovi

Konkurs Nabavka junica Priplodna grla Stočni fonf Bespovratna sredstva Pokrajisnki sekretarijat za poljoprivredu


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Završen je još jedan ciklus takmičenja ”Domaćinstvo koje su izabrale laste“ koje organizuje Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Seoske laste su ove godine kao pobedničko izabrale domaćinstvo Alberta Sekule iz Hetina u Banatu. Ovo... Više [+]