Pretraživanje postova
Da li ste znali da je kečiga jedna od najugroženijih vrsta riba u našim rekama ali ujedno i traženija poslastica u domaćim restoranima? Kečiga je "živi fosil" i starija je od dinosaurusa! Izlovljavanje ove ribe je zakonom zabranjeno a potre... Više [+]
Da li ste znali da je kečiga jedna od najugroženijih vrsta riba u našim rekama ali ujedno i traženija poslastica u domaćim restoranima? Kečiga je "živi fosil" i starija je od dinosaurusa! Izlovljavanje ove ribe je zakonom zabranjeno a potrebe tržišta nikako da se zadovolje - upravo zbog ovog razloga donosimo jedinstvenu priču na naš portal! Branislav Kalmar iz Bečeja je jedini proizvođač opreme za veštački uzgoj ove izuzetno cenjene ribe a detaljnije uskoro u narednim danima. :)
Od 7. do 14. juna, u više od 50 ugostiteljskih objekata širom Srbije, obeležava se Nedelja grašca – manifestacija posvećena autohtonoj sorti vina koja se sve više uparuje sa vrhunskom gastronomijom. Tokom nedelju dana, ljubitelji vina moći... Više [+]
Od 7. do 14. juna, u više od 50 ugostiteljskih objekata širom Srbije, obeležava se Nedelja grašca – manifestacija posvećena autohtonoj sorti vina koja se sve više uparuje sa vrhunskom gastronomijom. Tokom nedelju dana, ljubitelji vina moći će da učestvuju u radionicama i master klasovima i uživaju u specijalnim cenama, degustacijama i vinskim promocijama u poznatim vinotekama, bistroima, splavovima i fine dining restoranima – od Vojvodine, preko Beograda i Šumadije, do juga zemlje. U Nedelji grašca učestvuju i prestižni restorani poput Langouste, Fleur de Sel, Homa, Magellan, Salon 1905, kao i Jasmin a Maslina iz Novog Sada koji u vinskim kartama odavno imaju ulistana vina od grašca. #nedeljagrasca
🏅🏅🏅VELIKA ZLATNA MEDALJA I 🏆🏆🏆 PEHAR ŠAMPIONA U GRUPI PROIZVODA OD MESA ZA "VLAŠKU MAGIJU" Dragi naši kupci, PR S&S ČUVARI TRADICIJE je i ove godine učestvovala u ocenjivanju kvaliteta proizvoda od mesa na međunarodnom sajmu poljopriv... Više [+]
🏅🏅🏅VELIKA ZLATNA MEDALJA I 🏆🏆🏆 PEHAR ŠAMPIONA U GRUPI PROIZVODA OD MESA ZA "VLAŠKU MAGIJU"
Dragi naši kupci, PR S&S ČUVARI TRADICIJE je i ove godine učestvovala u ocenjivanju kvaliteta proizvoda od mesa na međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.
U konkurenciji sa CARNEXOM !
Naš proizvod "Vlaška magija"-gotovo jelo(svinjsko meso zaliveno u masti) nagrađen je
🏅 Velikom zlatnom medaljom i
🏆 Peharom šampiona u grupi proizvoda od mesa.
Još smo pod utiskom, ovo je velika potvrda za naš trud i rad.
Hvala celom timu udruženja što smo ovde.
Hvala što podržavate male proizvođače.
Veliko hvala kupcima malih proizvođača!
Čestitke svima na osvojenim nagradama!
Naš link do "Malih proizvođača"
https://maliproizvodjaci.rs/prodavnica/vlaska-magija/
Naš kontakt telefon 0642737816 ukoliko ste zainteresovani za naš proizvod, bilo da ga želite kod kuće, za neko slavlje,rođendan, proslavu, ili u vašem restoranu ili prodavnici.
🏅🏅🏅VELIKA ZLATNA MEDALJA I 🏆🏆🏆 PEHAR ŠAMPIONA U GRUPI PROIZVODA OD MESA ZA "VLAŠKU MAGIJU" Dragi naši kupci, PR S&S ČUVARI TRADICIJE je i ove godine učestvovala u ocenjivanju kvaliteta proizvoda od mesa na međunarodnom sajmu poljopriv... Više [+]
🏅🏅🏅VELIKA ZLATNA MEDALJA I 🏆🏆🏆 PEHAR ŠAMPIONA U GRUPI PROIZVODA OD MESA ZA "VLAŠKU MAGIJU"
Dragi naši kupci, PR S&S ČUVARI TRADICIJE je i ove godine učestvovala u ocenjivanju kvaliteta proizvoda od mesa na međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.
U konkurenciji sa CARNEXOM !
Naš proizvod "Vlaška magija"-gotovo jelo(svinjsko meso zaliveno u masti) nagrađen je
🏅 Velikom zlatnom medaljom i
🏆 Peharom šampiona u grupi proizvoda od mesa.
Još smo pod utiskom, ovo je velika potvrda za naš trud i rad.
Hvala celom timu udruženja što smo ovde.
Hvala što podržavate male proizvođače.
Veliko hvala kupcima malih proizvođača!
Čestitke svima na osvojenim nagradama!
Naš link do "Malih proizvođača"
https://maliproizvodjaci.rs/prodavnica/vlaska-magija/
Naš kontakt telefon 0642737816 ukoliko ste zainteresovani za naš proizvod, bilo da ga želite kod kuće, za neko slavlje,rođendan, proslavu, ili u vašem restoranu ili prodavnici.
🏅🏅🏅VELIKA ZLATNA MEDALJA I 🏆🏆🏆 PEHAR ŠAMPIONA U GRUPI PROIZVODA OD MESA ZA "VLAŠKU MAGIJU" Dragi naši kupci, PR S&S ČUVARI TRADICIJE je i ove godine učestvovala u ocenjivanju kvaliteta proizvoda od mesa na međunarodnom sajmu poljopriv... Više [+]
🏅🏅🏅VELIKA ZLATNA MEDALJA I 🏆🏆🏆 PEHAR ŠAMPIONA U GRUPI PROIZVODA OD MESA ZA "VLAŠKU MAGIJU"
Dragi naši kupci, PR S&S ČUVARI TRADICIJE je i ove godine učestvovala u ocenjivanju kvaliteta proizvoda od mesa na međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.
U konkurenciji sa CARNEXOM !
Naš proizvod "Vlaška magija"-gotovo jelo(svinjsko meso zaliveno u masti) nagrađen je
🏅 Velikom zlatnom medaljom i
🏆 Peharom šampiona u grupi proizvoda od mesa.
Još smo pod utiskom, ovo je velika potvrda za naš trud i rad.
Hvala celom timu udruženja što smo ovde.
Hvala što podržavate male proizvođače.
Veliko hvala kupcima malih proizvođača!
Čestitke svima na osvojenim nagradama!
Naš kontakt telefon 0642737816 ukoliko ste zainteresovani za naš proizvod, bilo da ga želite kod kuće, za neko slavlje,rođendan, proslavu, ili u vašem restoranu ili prodavnici.
Najbolji kuvari iz Srbije i regiona po drugi put se takmiče u rekonstrukciji i modernizaciji tradicionalnih jela. Posle takmičenja za najbolju modernu sarmu, na red je došao rinflajš, jelo koje je sinonim za nedeljni ručak u Vojvodini. Šefo... Više [+]
Najbolji kuvari iz Srbije i regiona po drugi put se takmiče u rekonstrukciji i modernizaciji tradicionalnih jela. Posle takmičenja za najbolju modernu sarmu, na red je došao rinflajš, jelo koje je sinonim za nedeljni ručak u Vojvodini. Šefovi kuhinja poznatih restorana i hotela, voditelji poplarnih kulinarskih emisija, zaljubljenici u kuhinju iz celog regiona odazvali su se pozivu novosadskog kuvara i kreativca Srđana Jerinkića koji je pokrenuo gastro takmičenje i festival ”Challenge Rekonstrukcija“. Stručni žiri će online odabrati četvoro finalista, a nadmetanje najboljih biće organizovano uživo, 17. maja, na drugom Gastronomskom festivalu u prostoru Mokrin house u Mokrinu. #rekostrukcijatradicionalnihjela
Agrispace otvara vrata za sve ljubitelje Massey Ferguson-a
Massey Ferguson, globalni lider u oblasti razvoja, proizvodnje i distribucije poljoprivrednih mašina i precizne poljoprivredne tehnologije, sa zadovoljstvom objavljuje o...
Srpske vinarije su u velikom broju otvorile svoja vrata za turiste, svesne da je vinski turizam grana koja se u celom svetu munjevito razvija i otvara nove mogućnosti i vinarima i vinoljupcima. Naše vinske kuće prate svetske trendove, od pr... Više [+]
Srpske vinarije su u velikom broju otvorile svoja vrata za turiste, svesne da je vinski turizam grana koja se u celom svetu munjevito razvija i otvara nove mogućnosti i vinarima i vinoljupcima. Naše vinske kuće prate svetske trendove, od profesionalno vođenih degustacija, preko sadržaja u restoranima, do udobnih i savremenih smeštajnih kapaciteta. Svo ovo detaljno je predstavljeno u upravo objavljenoj brošuri "Vinska avantura kroz Srbiju", u izdanju Turističke organizacije Srbije. Bogato ilustrovana brošura podeljena je na odeljke o različitim geografskim celinama u vinorodnoj Srbiji - od Subotice i Palića i njihovih elegantnih vina sa peska, do vinograda obasjanih toplim suncem juga. #vinskiturizam
Vinska avantura kroz Srbiju
Read Vinska avantura kroz Srbiju by serbiatravel on Issuu and browse thousands of oth...
Srbija je u poslednjih nekoliko godina postala (privremena) destinacija za stotinak hiljada Rusa. Oni u velikom broju piju vino, što je ostavilo i te kako vidljiv trag na aktuelnoj domaćoj vinskoj sceni. Ne mali broj ugostitljeskih objekata... Više [+]
Srbija je u poslednjih nekoliko godina postala (privremena) destinacija za stotinak hiljada Rusa. Oni u velikom broju piju vino, što je ostavilo i te kako vidljiv trag na aktuelnoj domaćoj vinskoj sceni. Ne mali broj ugostitljeskih objekata u centru Beograda i Novog Sada opstaje u poslu zahvaljujući upravo tim novim sugrađanima koji imaju običaj i mogućnost da redovno odlaze u restorane i vinske barove. Prateći svoj ukus i vinska interesovanja novi gosti su takoreći preko noći počistili sve zalihe domaćih penušavaca i organskih vina. Ruski ljubitelji vina u Srbiji vole da eksperimentišu, ne beže da probaju nove sorte, ali im je ipak lakše prodati pino noar nego prokupac. #konzumacijavina
Međunarodni dan svjesnosti o gubitku i bacanju hrane
Međunarodni dan svjesnosti o gubitku i bacanju hrane obilježava se u nedjelju, 29.9. Odredila ga je Opća skupština Ujedinjenih naroda 2019. godine. Naime, procjene pokaz...