#Agroklub @KLUB (150)

Još jedna šansa da osvojite odlične majice Agrokluba :) Komentariši, učestvuj i možda baš ti pobediš... Pročitaj celu belešku »


Biramo najbolji komentar! Podeli svoje mišljenje i osvoji poklon

Reci šta misliš i bez stranačke stege, s ili bez blagog osmeha, nama je svejedno ;) Komentariši sadržaje na Agroklubu, a mi ćemo potom...

www.agroklub.rs

"Na nekom sajmu sam pazario samo 200 dinara, a velike su naplate zakupa mesta na vašarima, kao da hoće da nas ugase i ako se govori kako treba očuvati stare zanate i zbog toga gubim volju. Ja imam 63 godine i planiram da se prijavim sledeće godine na biro", priča Radojković." :( :( :( :( https://www... Pročitaj celu belešku »

Ovo je žena za sve: uzgaja i voće i povrće i kokoške, koze, svinje, pravi sir, redi piliće....i iško... Pročitaj celu belešku »

Stvarno preporučujem ovaj kačkavalj, a više o tome na: https://www.agroklub.rs/seoski-turizam/koziji... Pročitaj celu belešku »

Izvučeni su dobitnici nagradne igre Oranicu, voćnjak, vinograd ili šumu prodajem i u Agroklub oglasn... Pročitaj celu belešku »

Sve čestitke Agroklubu na zasluženoj nagradi! :) :) :)

Pult Agrokluba na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu posetili su i đaci jedne poljoprivredne škole. :) Pročitaj celu belešku »

Kiša je konačno prestala i pult Agrokluba je ponovo tu. :)

Puno posjetitelja sajma u Novom Sadu je danas instaliralo Agroklub aplikaciju. Čak se i red stvorio... Pročitaj celu belešku »