Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rođendan Agrokluba
  • 27.06.2023. 18:00

15 godina Agrokluba: Uz vaše predloge želimo da budemo još bolji

Ove godine slavimo ozbiljnih 15, a u onima koje slede želimo da budemo još bolji u čemu nam možete pomoći vi, naši čitaoci

Foto: AK grafika
  • 376
  • 110
  • 0

Agroklub uskoro puni 15 godina i već sada je ozbiljan tinejdžer. 

Svetlost dana ugledao je 18. septembra 2008. godine kada je, prema podacima "Google Analytics-a" imao simboličnih 18 poseta. Danas, 15 godina kasnije, na svoja tri domena i tri tržišta (Srbija, Hrvatska i BiH) ostvaruje ih više od 70.000 dnevno (podaci na osnovu poseta u prvih pet meseci 2023., op.a.). 

Informativni, ažurni, stručni

Po informacije dolazite direktno, guglajući rešenje svog problema ili kroz druge dostupne kanale. Danas je 90 odsto poseta realizovano s mobilnih uređaja, a ostatak s računara. 

Urednice portalskog dela vode računa o dnevnim objavama iz različitih izvora, regija i segmenata poljoprivrede, pa bude objavljeno u pravo vreme i na adekvatan način. 

15 godina Agroklub slavi 18. septembra 2023.

Svakodnevno komuniciraju s velikim brojem novinara - spoljašnjih saradnika, organizacija, institucija i vas korisnika kako bi obezbedile informativan, ažuran i stručan sadržaj.

A vi prepoznajete koliko nam je važno da budemo aktuelni i verodostojni, zbog čega vas je iz godine u godinu sve više. Osim što nas čitate, javljate nam se kroz sve naše kanale komunikacije - porukama, komentarima ispod teksta, na našem KLUB-u ili čak nekoj od društvenih mreža.

Želimo da budemo još bolji

U godinama koje nam slede želimo da budemo još bolji u produciranom sadržaju, a u čemu nam možete pomoći vi, naši čitaoci. Zanima nas, šta očekujete od budućeg Agrokluba, koje su to teme o kojima želite da čitate. 

Pišite nam svoje predloge u komentaru ispod teksta, a već sada nam možete čestitati rođendan.

Takođe, učestvujte i u anketi. Vaše nam je mišljenje izuzetno važno. 

Foto: Depositphotos/InkDropCreative


Tagovi

Agroklub Rođendan 15 godina Anketa Komentar Čestitka Čitanost Posete


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Berba kukuruza u Timočkoj krajini je počela. S obzirom na nestabilne vremenske uslove, česte kiše i temperaturne oscilacije prinos je zadovoljavajući, čak negde i bolji nego prošle godine.
Danas u Jakovcu ovako!