Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rođendan Agrokluba
  • 19.09.2018. 18:00

Šta čitaoci misle o nama: Svi sa vama pevali, o poljoprivredi pričali!

Hvala vam, dragi naši čitaoci, što ste svakodnevno sa nama, jer smo upravo zbog vas tu gde jesmo. Pitali smo vas - šta za vas znači Agroklub i koliko vam pomaže u vašem svakodnevnom životu, a neke od najzanimljivijih odgovora saznajte u nastavku ;)

Foto: Karolina Tušek
  • 1.242
  • 192
  • 1

Dragi naši, kao što već znate, Agroklub slavi svoj 10. rođendan. Zato bismo hteli da iskoristimo ovu svečanu i posebnu priliku i da se zahvalimo svima vama koji ste sa nama ovde od prvog dana, koji nas bodrite i čitate. Koji ste ovde završili slučajno, ili ste sa namerom došli da saznate nove informacije i savete koji bi vam pomogli u poljoprivrednoj proizvodnji.

Trudimo se već 10 godina, osluškujući vaša pitanja i probleme, svakodnevno da vam plasiramo što veću količinu kvalitetnih informacija iz svih segmenata poljoprivrede. Zauzvrat smo dobili vaše poverenje koje nas je dovelo do ovde gdje smo sada, tako da danas, na tri domena i tri tržišta (Srbija. Hrvatska i BiH), Agroklub beleži oko 30.000 poseta/dnevno!

Šta vama znači Agroklub?

Zato smo vas pitali - šta vama znači Agroklub u vašem svakodnevnom životu? Koliko su vam naši članci pomogli?, te smo izdvojili neke najzanimljivije odgovore.

Dragana Janković: "Srecan rodjendan dugo jos slavili,  svi sa vama pevali o poljoprivredi pricali. Ja sam zena poljoprivrednika, i svasta bi jos da znam, zato vas verno pratim, I svaki vas izum i rad. Kad dunete sve svecice da odlete, da slavite jos dugo dugo, uz tortu, pice i konfete"

Zoran Jovanović: "Резидбу сам изучио добро али сам прскањем упропастио мајицу па ми треба нова. Агроклуб, за принос на куб! Срећан рођендан".

Marko Stojković: "Srecan rodjendan i jos puno zajedno da ih slavimo.Svaka cast za savete koje nam delite AgroKlub.rs mi puno znaci sada se i supruga non stop na vas fb kaci.Sve je naucila i zaista sam ponosan na to hvala od srca Agro"

Jelena Jeca: "Hvala na dodatnom usavrsavanju i obavestenju, znanje nema cenu. Poljoprivredom se bavim od malena i uz vas saznam sve dodatno sto mi treba. Razno povrce ali i rataske kulture gajim i zato svako novo saznanje za mene je bitna stvar, verujte to je meni kao dar. Zbog svih saveta koji ste dali meni ali i svima cestitke vam saljem i zelim da nam Agro vecno traje".

Milica Đorđević: "Vrca deka med a ja mu pricam koje sve vrste meda ima i koji je najbolji.Deka me gleda pa se pita odakle ja to sve znam.A ja onda,da inpresioniram deku dodam da postoje ljudi koji se bave genetskom selekcijom pcela,koji proizvode rojeve i matice....Zahvaljujuci Vama,moj deka veruje da cu jednog dana biti odlican pcelar i da je upravo dobio naslednika....Zelim Vam puno uspeha u daljem radu...Zivi bili i slavili jos 100 godina...."

Na kraju još jednom zahvaljujemo svima koji su na ovaj ili onaj način učestvovali u kreiranju sadržaja na portalu, svima koji su delili vesti, novosti i zanimljivosti sa svojih gazdinstava, onima koji su sa nama podelili svoje probleme, kao i vama koji nas redovno čitate i šaljete nam svoje ideje i dobronamerne kritike. Mi smo tu za vas.

Veliko vam hvala i pozivamo vas da budete sa nama i narednih deset godina :)


Tagovi

Čitaoci Agroklub 10. rođendan 10 godina


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!