Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Jagnjetina i divljač sa povrćem u metarskoj posudi..

Višnja, jedna od najznačajnijih voćnih vrsti kod nas! Zašto se površine pod ovom voćkom sve više smanjuju? Zašto ima toliko zapuštenih i neobrađenih zasada? Da li je i dalje problem niska otkupna cena ili loš kvalitet? Čitajte uskoro na Agr... Više [+]

Prostranstvo u jednom knjaževačkom selu..

Mart i buđenje prirode..

U jednoj predškolskoj ustanovi u Knjaževcu

Ne zaboravite da odradite tretman bakarnim preparatima u kombinaciji sa mineralnim uljem kako bi se smanjio infekcioni potencijal patogena i brojnost štetočina.

Mnogo je zasada višnje u okolini Knjaževca koji su ostali neorezani upravo zbog niske otkupne cene višnje prethodnih godina. Poljoprivrednici su razočarani, a većina ne želi da odradi ni plavo prskanje ove godine što će dodatno uticati na p... Više [+]

Obrada zemljišta u zasadu višnje.

Mumificirani i truli plodovi su glavni izvor zaraze u voćnim zasadima, zbog toga ih treba što pre ukloniti.

Evo kako se prave domaće kobasice u Jakovcu..

Gde prezimljavaju štetočine u voćnim zasadima? Koliko je važna primena mineralnog ulja u zimskim mesecima? Više o tome pročitajte uskoro na Agroklub-u..

Najtraženiji crni luk kod nas - arpadzik
Koja je cena u vašem kraju?

Da li se pripremate za setvu povrća?

Kako se pravi domaća kobasica za svežu upotrebu, a kako za termičku obradu? U čemu je tajna sa začinima? Više o tome čitajte uskoro na Agroklub-u..

Ispod ove magle leži grad Knjaževac. Pogled sa Tresibabe..