Naša čitateljka Ljiljana Đurović, poslala je upit kako se zove biljka sa slike? Molim za odgovor :) Pročitaj celu belešku »

Evo, kako je kod mene protekla nedelja (prepodne), a ukoliko vas zanima kako napraviti gredice za uz... Pročitaj celu belešku »

Otvorena je diskusija na temu: FAO: Pale cene hrane u svetu zbog korona virusa

Zna li ovo jagnjence, šta se dešava napolju? #koronauvazduhu #ostanikodkuće #bezpanike

Srećom, pa smo sinoć uneli mandarinu i maslinu, a rasad dodatno utoplili....inače, koji je danas dat... Pročitaj celu belešku »

Robne rezerve za naredne dve godine...

....nije imalo smisla ni plakati! :O

Planovi za budućnost prave se široko :)

...sa pogledom na Venčac.

Dobro jutro!

Posetite Prvi Internacionalni banatski festival vina u Zrenjaninu! https://www.agroklub.rs/eko-proiz... Pročitaj celu belešku »

Ne znam da li sam se zbunila ili su ovo normalna 'odstupanja', ali obično mi euforbija mili kreće sa... Pročitaj celu belešku »

Stiglo proleće! U narodu zvane kao Babine uši :)

Evo možda jednog zanimljivog istorijskog podatka: U noći između 18. i 19. maja 1935. krenulo je preko 600 sokola i sokolica iz župe Osijek na Oplenac da se u ime svih pripadnika župe poklone grobu kralja Aleksandra. Poseban voz sa članovima predvođenim upravom župe, stigao je na stanicu Selo Banja o... Pročitaj celu belešku »

Otvorena je diskusija na temu: Perga - skup i ljekovit pčelinji proizvod

Poklanjam mačiće; majke Ksenije i oca (očeva) nepoznatnog/tih, dobro jedu i ne stide se da traže još... Pročitaj celu belešku »

Gužvane 'prazne' baklave :)

Ne znam da li je iko probao žute urme (pošto znam da ima ljubitelja), ali znajte da je nešto što ne... Pročitaj celu belešku »