Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Posetite onlajn Donau Soja ogledna polja 2020

Umesto tradicionalnog okupljanja na Donau Soja Danima Polja koje poslednjih šest godina organizuje Donau Soja Regionalni Centar sa partnerima, ove godine poljoprivredni proizvođači mogu pogledati preporuke i savete za proizvodnju soje sa oglednog polja u Lugovu na linku OVDE.

Informacije o ogledima su dostupne u bilo koje vreme svim poljoprivrednim proizvođačima.

Naši partneri i stručnjaci, predstavnici vodećih domaćih i stranih semenskih i hemijskih kuća, predstavili su najnovije tehnologije održive proizvodnje genetski nemodifikovane soje preporučene po standardima Donau Soja udruženja.

U okviru oglednog polja testirane su 23 sorte soje, osam kombinacija herbicida, kao i devet varijanti preparata ishranu biljaka (šest mikrobioloških đubriva i tri inokulanta).

Naši domaćini kompanija Agrobusiness Partner uz podršku Poljoprivredne stručne službe Sombor pobrinuli su se za stručno i kvalitetno izvođenje ogleda, tako da sve primenjene tehnologije pokažu svoje najbolje rezultate.

"Donau Soja udruženje se zalaže za unapređenje i promociju održive proizvodnje BEZ GMO soje u Evropi. Na Danima polja koje svake godine organizujemo sa preko našim partnerima širom Evrope, želimo da proizvođačima pokažemo kako da proizvode soju po Donau Soja standardima i obezbede ne samo visok kvalitet soje već i omoguće plasman kako na domaće tako i na strana tržišta. Dobrodošli na naša online ogledna polja, nadamo se da ćete uživati i javiti nam Vaše utiske", Marija Kalentić, Izvršni direktor Donau Soja udruženja i regionalni direktor za Centralnu i Istočnu Evropu.