Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Agrounik

Mi smo porodična kompanija osnovana 2002 godine.

Naša misija da se se bavimo istraživanjima u oblasti biotehnologije, razvojem novih proizvoda i aktivnih materija, proizvodnjom, distribucijom i prodajom mikrobioloških preparata sa primenom u poljoprivrednoj proizvodnji i zaštiti životne sredine.

Industrijska proizvodnja mikrobiološkog đubriva SLAVOL započeta je 2005. godine po recepturi prof. dr Snežane Đorđević. Rezultati primene proizvoda Slavol u prinosu i kvalitetu različitih kultura, brzo su bili prepoznati od strane poljoprivrednih proizvođaća te je na toj osnovi naša kompanije poćela da se razvija.

Agrounik u svom proizvodnom asortimanu ima 20 registrovanih i sertifikovanih proizvoda koji se primenjuju kao biofertilizatori za tretman zemljišta, semena i folijarnu prihrana, biopesticide, kao i inokulante za pripremu silaže i prečišćavanje otpadnih voda.

Pored postojećih proizvoda Agrounik se bavi i inovacionom i razvojnom delatnošću kroz svoju ćerku kompaniju Biounik. Nosilac je više uspešno završenih domaćih i evropskih projekata koji imaju za cilj razvoj novih inovativnih rešenja u poljoprivredi i ekologiji. Takođe, Agrounik povezuje regionalne Institute i fakultete prirodnih nauka u svojim projektima i angazuje najpriznatije eksperte u oblastima molekularne bilologije, zaštite bilje i mikrobiologije.

Agrounik

Kontaktirajte nas

Krnješevačka bb, 22310 Šimanovci
tel: +381 22 481 981

Facebook
YouTube

E-mail:office@agrounik.rs

Poseti našu web stranicu!

Lokacija