Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Napoli F1 je poznati hibrid #mrkve za ranu proizvodnju. Namjenjena je za prodaju u svežnjevima ili samo s dijelom lista. Ne puca i odlične je boje. Ova se #mrkva može sijati veći dio godine, od 1.12. do 15.09., također i u zaštićenom prostoru.

Za berbu dospijeva 81 dan nakon sjetve. Optimalni sklop sjetve je 1,5 do 2,5 mio/ha. Srednje je otporna na crnu trulež korijena, pjegavost lišća te na uzročnike bolesti iz roda Phytium.

-------------

Bejo je vodeća tvrtka u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća. U ponudi imamo sjeme 50 povrtnih kultura i više od 1200 varijeteta. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnom obiteljskom tvrtkom. Naših 1900 zaposlenika predano radi na razvijanju najboljih varijeteta povrća.

Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne prilike i inovativne metode
istraživanja. Ostajemo blisko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje sjeme povrća i
omogućili proizvođačima diljem svijeta berbu zdravih, okusom bogatih varijeteta u kojima će
potrošači uživati i danas i za pedeset godina.

Prepoznali smo sve veću potražnju za visokokvalitetnim sjemenom i na amaterskom tržištu, te smo odlučili i ovom segmentu proizvođača povrća omogućiti sjetvu vrhunskog sjemenja. Iz tog razloga već godinama surađujemo s tvrtkom Poljovrt d.o.o., koja dio našeg asortimana pakira u mala hobi pakiranja.

Za Vas smo pripremili provjerene varijetete koji su već godinama zastupljeni u profesionalnoj proizvodnji, a koje možete naći i u prodaji u poljoprivrednim apotekama i vrtnim centrima diljem zemlje.