Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Lianabel je sorta #salate batavie veoma dobro poznata našim proizvođačima i u regiji, izuzetno zahvalna s velikom fleksibilnošću uzgoja. Izuzetno je tolerantna na pojavu rubne paleži i iscvetavanja.

Glavice su kompaktne, imaju atraktivno dno i lako se slažu u gajbe. Lagana je za branje, uz vrlo malo otpada, a odlična je za prodaju u komadima. Izuzetno brzo dostiže 250 gr, a može narasti i više od 1.000 gr. Optimalni sklop sadnje je 12-14 biljaka/m2. Pogodna je za sadnju tokom cele godine. Otporna je na plamenjaču (Bl:16-36EU), ribizlinu lisnu vaš i virus mozaika salate. Srednje je otporna na fuzarijum i na virus mozaika salate.

-------------

Bejo je vodeća tvrtka u selekciji, proizvodnji i prodaji semena povrća. Nudimo seme 50 povrtarskih kultura i više od 1200 hibrida i sorti. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnim porodičnim poduzećem. Naših 1900 zaposlenih posvećeno je razvoju najboljih hibrida i sorti povrća.

Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne mogućnosti i inovativne metode istraživanja. Ostajemo usko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje seme povrća i omogućili proizvođačima širom sveta da beru zdrave hibride i sorte bogate ukusom u kojima će potrošači uživati i danas i za pedeset godina.

Prepoznali smo rastuću potražnju za visokokvalitetnim semenom na amaterskom tržištu i odlučili smo da omogućimo i ovom segmentu proizvođača povrća da seju vrhunsko seme. Iz tog razloga godinama sarađujemo sa kompanijom Poljovrt d.o.o., koja dio našeg asortimana pakuje u malu hobi ambalažu. Za Vas smo pripremili dva poznata hibrida i jednu sortu koji su godinama zastupljeni u profesionalnoj proizvodnji u regionu. Ove i druge sorte i hibride najkvalitetnijeg semena možete naći kod distributera i uvoznika Bejo semena za Republiku Srbiju, kompanije Arum Deč d.o.o.