Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

De Heus d.o.o

Od svog osnivanja 1911. godine do sada, Royal De Heus je izrastao u vodećeg međunarodnog proizvođača i izvoznika kompletnog asortimana hrane za životinje, potpunih smeša, koncentrata i premiksa. Zbog brzog rasta izvan Holandije, De Heus Grupa je sada jedan od 15 najvećih globalnih dobavljača hrane za životinje koji je zastupljen u 60 zemalja.
De Heus je prisutan u Srbiji od jula 2015. godine. Kupovinom Fabrike stočne hrane Proteinka Šabac, kompanija je otvorila vrata za tržište Balkana. Jačanje svoje pozicije kompanija je osigurala 2018. godine kupovinom još jedne proizvodne lokacije, fabrike stočne hrane Komponenta u Ćupriji, čijim će puštanjem u rad fleksibilnost u servisiranju klijenata biti značajno povećana.

Danas De Heus, postaje prepoznatljiv na tržištu ne samo po visokokvalitetnoj hrani za životinje, već i po svojim uslugama. U okviru svog specifičnog "na-farmi" pristupa, bliskom saradnjom sa svojim klijentima, zaposleni De Heus-a su u poziciji da diskutuju o idejama, istražuju mogućnosti i pružaju najbolje savete i preporuke farmerima. U obzir se uzimaju svi aspekti Vaše specifične situacije, optimalno se koriste sirovine dostupne na Vašoj farmi. To nam omogućava da Vam pružimo stočnu hranu specijalno formulisanu prema Vašim potrebama radi postizanja optimalnih rezultata. Zahvaljujući tome, naši klijenti unapređuju i uvećavaju svoje poslovanje, a u De Heus-u vide svog partnera. Partnera za napredak!

To je ono što jesmo i želimo da budemo: Pokretačka snaga napretka!

De Heus d.o.o

Kontaktirajte nas

Fabrika stočne hrane De Heus d.o.o 
Adresa: Agroindustrijska zona bb, 15 000 Šabac
Tel: +381 15 354 858 Fax: +381 15 354 861
Website: www.deheus.rs
E-mail: info@deheus.rs
 

E-mail:info@deheus.rs

Poseti našu web stranicu!

Lokacija