Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Znate li koje su najekonomičnije traktorske gume?

Apollo Tyres slavi 25. godišnjicu svojih izvanrednih i iznimno uspješnih Vredestein Traxion+ guma za traktore.

Revolucija traktorskih guma - koncept Vredestein Traxion

Godine 1997. Vredestein je predstavio Traxion+, koji je postao revolucionarna guma sa snažnim divergentnim uzorkom u usporedbi s uobičajenim uzorcima traktorskih guma iz tog razdoblja. Predstavljena je u tada sve popularnijoj i modernijoj seriji niskog profila 70 i 65.

Traxion+ smatran je revolucionarnim zbog svog zakrivljenog oblika šara. Zakrivljene šare jamče savršeno ponašanje na cesti i malo trošenje u kombinaciji s visokom trakcijom na polju zahvaljujući obliku šara i svojstvima samočišćenja. Ova inovacija, danas poznata kao koncept Vredestein Traxion, još uvijek ima vrlo važnu ulogu u trenutno modernim traktorskim gumama Apollo Tyres kao što su VF Traxion Optimall, Traxion XXL, Traxion 65, Traxion 70 i Traxion 85.

Koje gume odabrati za traktore s velikim brojem KS?

Prvi izbor za nove traktore

Razvoj u posljednjih 25 godina, u kojem moderan traktor ima važnu ulogu podjednako u cestovnom prijevozu kao i na polju, gdje se veće konjske snage moraju transformirati u vuču, pomogao je Vredestein Traxion gumama da budu tako uspješne. Poljoprivrednici su se osvjedočili da one izdrže više sati na cesti i imaju bolje rezultate pri vuči na polju te time štede vrijeme i novac.

Od 1997. mnogo toga se dogodilo. S vremenom su gume Vredestein Traxion postale poznate u cijeloj Europi i šire, a sve ih više ugrađuju na nove traktore kao prvi izbor, između ostalih u New Holland, Case, John Deere, Claas i Massey Fergusson.

Našu ponudu Vredestein guma pogledajte OVDJE.

Predstavljene nove serije guma

Apollo Tyres je povodom svoje godišnjice ugostio medije i kupce iz cijele Europe u svojoj tvornici i centru za istraživanje i razvoj u Enschedeu, u Nizozemskoj. Na demo polju u prekrasnom ruralnom krajoliku prikazane su najnovije Vredestein gume, zajedno s novim proizvodima za 2023.

U 2023. Apollo Tyres će plasirati dvije nove serije guma za prikolice u liniji VF za optimalno očuvanje tla kao i liniju za teške terete za prikolice uglavnom usmjerene na cestovni prijevoz.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 42 404 500 ili info@gumiimpex.hr.

foto: Vredestein