Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Iskoristite akciju prilikom kupnje eko sjemena

Iz potrebe za kvalitetnim izvorima sjemena za vlastitu upotrebu nastalo je poduzeće Lokvina d.o.o. koje pruža podršku ekološkim proizvođačima u nabavi potrebnih repromaterijala, prvenstveno sjemenske robe vrhunske kvalitete s ekološkim certifikatima. Pomažemo vam u izboru odgovarajuće tehnologije proizvodnje kako bi postigli što bolje prinose, te u stavljanju eko-proizvoda na tržište.

Ekološka poljoprivreda

U ekološkoj poljoprivredi vrlo je važno koristiti zdravo, čisto i netretirano ekološko sjeme kako bi uzgojili biljke otpornije na bolesti i štetnike te osigurali bolju kvalitetu proizvoda uz više prinose. S obzirom da je u Hrvatskoj ekološko sjemenarstvo tek na početku razvoja, surađujemo s najboljim europskim proizvođačima ekološkog sjemena. Svi proizvođači su male tvrtke ili zadruge s brojnim kooperantima – malim poljoprivrednicima.

Široki asortiman visokokvalitetnog eko sjemena

U svojoj ponudi imamo: sjeme povrća, začinskog bilja i cvijeća, sjeme za naklijavanje i uzgoj mikrozelenja, sjeme djetelina, trava i djetelinsko travnih smjesa, sjeme za zelenu gnojidbu, te sjeme kukuruza za stočnu i ljudsku ishranu, sjemenski krumpir i lučice raznih sorti, sve s ekološkim certifikatom te svim ostalim certifikatima za sjemensku robu, garantirano bez GMO.

Posebna akcijska ponuda (količine su ograničene):

Naručite 3 ili više artikala i ostvarite 10% popusta na te artikle.

Artikli koji sudjeluju u akciji:

Više informacija o proizvodima pogledajte OVDJE.

Pakiranja: 5g, 10g i 25g.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 99 261 5807 ili info@lokvina.hr

Foto: pixabay.com/congerdesign