Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Iskoristite 5% izvansezonskog popusta na Väderstad Tempo sijačice!

Razmišljate unaprijed? Naravno da razmišljate, kao i svi poljoprivrednici. Zato povećajte potencijal svojih usjeva pametnom kupovinom sijačice Väderstad Tempo i osigurajte si nenadmašnu preciznost pri veoma visokim brzinama. Požurite se i iskoristite dodatni izvansezonski rabat od 5% za narudžbe do kraja mjeseca.

Najviša preciznost u svim dimenzijama

Svaka komponenta na Tempo sijačici je napravljena da uvijek osigura jednaki start za svako sjeme i to bez obzira na brzinu i bez obzira na uvjete na polju. Tempo sijačice omogućavaju održavanje točnog razmaka između posijanog sjemena u redu, ujednačenu dubinu i bez preklapanja na uvratinama.

  • Preciznost unutar reda - osiguravajući jednaki razmak biljaka, bez preskoka i duplih zrna, Tempo pruža izuzetno visoku preciznost u redu. To znaci da sve biljke od početka imaju jednake uvjete za razvoj.
  • Preciznost dubine - struktura dizajna utječe na to da se do sjetvenih redova transferira veliki pritisak što zajedno sa ostalim komponentama osigurava stabilnu vožnju sa održavanjem željene
  • dubine sjetve u svim uvjetima.
  • Preciznost završetaka redova - svaki sjetveni red na ovom stroju je elektronski pogonjen čime se omogućava GPS kontrolirano gašenje pojedinačnih redova. Eliminiranjem preklapanja na uvratinama i nepravilnim dijelovima polja, izbjegava se potencijalni gubitak prinosa te istovremeno se smanjuju troškovi sjetve za 5-10%.

Izvansezonski popust, financiranje uz kamatu 1,99%, garancija 2 godine

Potvrdili su korisnici, radi se o sijačici br. 1 po kvaliteti sjetve, učinku i tehnologiji. Požurite se i iskoristite dodatni izvansezonski rabat od 5% za narudžbe tijekom rujna 2020. godine. Nazovite nas ili posjetite i razgledajte našu ponudu, te dogovorite financiranje kupnje putem Impuls leasinga na razdoblje od 2 do 6 godina uz fiksnu kamatu od 1,99%. Maksimalna preciznost u svim uvjetima konvencionalne i postrne direktne sjetve zaslužuje maksimalno dobre uvjete financiranja.

Za to vrijeme mirno spavajte jer Väderstad pruža 2 godine garancije na sve svoje strojeve! Maksimalna preciznost u svim uvjetima konvencionalne i postrne direktne sjetve zaslužuje maksimalno dobre uvjete financiranja.

Obratite nam se ili nas posjetite:
PSC ZAGREB: Donje Svetice 40, Zagreb T: 01 2335 166 
PSC OTOK: Skorotinci 4, Otok T: 032 395 515
info@pmt.hr

U nastavku pregledajte prospekt sa svim tehničkim detaljima Väderstad Tempo sijačice

foto: Poljoopskrba međunarodna trgovina/väderstad.com