Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

SUMP poziva mlade poljoprivrednike na dvodnevnu konferenciju "Mladi - budućnost agrara"

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u saradnji sa Srpskim udruženjem mladih poljoprivrednika (SUMP) organizuje dve onlajn konferencije pod nazivom "Mladi - budućnost agrara".

Prva konferencija je u četvrtak 28.01. sa početkom u 20.00h, a druga 29.01. sa početkom u 20.00h preko zoom aplikacije.

Link za konferenciju moći će da se nađe na sajtu Sekretarijata i na sajtu SUMP-a kao i na fejsbuk stranicama i jutjub kanalima.

Na konferenciji će učestvovati Sekretar Čedomir Božić, predsednik SUMP-a Milan Borić i seketar SUMP-a Aleksandar Milovanović.

Prvi dan je namenjen ratarima, povrtarima, voćarima i vinogradarima, a drugi dan stočarima, prerađivačima i rasadničarima.

Svaki dan će direktno učestvovati mladi poljoprivrednici gde će postavljati pitanja Sekeratru (oko 20 mladih po danu), ukupno oko 40 poljoprivrednika.

Na prvoj konferenciji će učešće uzeti Doris Letina Podpredsednik Evropskog veća mladih poljoprivrednika (CEJA) i voćarka iz Slovenije, koja će pričati o mladim u EU i Sloveniji.

Na drugoj konferenciji će uzeti učešće predsednik Hrvatskog udruženja mladih poljoprivrednika Jan Marinac.

Cilj konferencije je sa jedne strane da Sekretarijat predstavi i najavi konkursne linije sa akcentom na mlade, a sa druge strane da čujemo konkretna iskustva sa terena od samih poljoprivrednika, kako sa AP Vojvodine tako i iz EU, Slovenije i Hrvatske.

Predstavnici SUMP će predstaviti na koji način se oni bore za prava mladih poljoprivrednika i šta su do sada uradili za mlade u Srbiji.