Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Top Agro - odlične sajamske pogodnosti na Osječkom proljetnom sajmu!

Top Agro, već tradicionalno, izlaže na Osječkom sajmu, a ove godine će se predstaviti na novom izložbenom prostoru. Na sajmu će se moći pogledati nekoliko modela Massey Ferguson traktora, uređaji za navodnjavanje Ocmis, razbacivači mineralnog gnojiva Sulky, plugovi Overum, malčeri Nobili te Veriga šumski i zimski lanci za poljoprivredne i šumarske strojeve.

Odlična sajamska akcijska cijena odabranih modela

Izdvajamo dva modela koja će biti izložena na sajmu i to po odličnim akcijskim sajamskim cijenama:

Kongskilde Germinator Pro

  • Teški sjetvospremač koji u pooranom zemljištu sa samo jednim prohodom stvara odličnu sjetvenu posteljicu, ostavljajući za sobom odlične uvjete za brzo i ujednačeno klijanje. 
  • Kongskilde Germinator Pro 5400 je odmah dostupan i to po akcijskoj cijeni, a možete pogledati na sajmu.

Više informacija o Kongskilde Germinator Pro 5400 pročitajte OVDJE.

Massey Ferguson 4708 M

  • Serija MF 4700 M nudi moderne, snažne i jednostavne traktore za najteže poslove koji se brinu za optimalnu učinkovitost.
  • Model MF 4708 M je odmah dostupan i to po odličnoj akcijskoj cijeni.

Detaljnije specifikacije modela MF 4708 M pronađite OVDJE.

Osječki proljetni sajam održat će se u novom i moderno uređenom Gospodarskom centru OBŽ, od 21. do 23. travnja, Gospodarska zona 10, Osijek. 

Vrijeme je za planiranje i nabavu sustava za navodnjavanje

Poljoprivrednici počinju planirati sezonu navodnjavanja, a od Top Agro stručnjaka mogu dobiti sve informacije od Euromacchine pumpi preko rolomata do velikih sustava kao što su Lineari, Pivoti i Hipodromi.

Ocmis Irrigazione Spa ima više od 50 godina iskustva u industriji te su najveći proizvođač sustava za navodnjavanje poljoprivrednih površina na svijetu. Ocmis odlikuje visok standard kvalitete materijala koji ugrađuje u svoje proizvode. Velik broj različitih modela odgovaraja svakoj situaciji na polju. Uz rolomate, proizvode i traktorske pumpe, pivote, lineare i hipodrom sustave.

Ocmis rolomate karakterizira napredna tehnologija, visoka kvaliteta i izdržljivost. Standardno su opremljeni bubnjem s namotanim kvalitetnim PE crijevom specijalno dizajniranim da izdrži velike radne pritiske i trenje, karakterizira ih velika okretna platforma koja omogućuje laku i dugotrajnu rotaciju te turbina s BY PASSOM koja smanjuje gubitke i omogućuje veći opseg izbora brzine kretanja kolica pri niskom pritisku i malom protoku.

Vidimo se na sajmu!